Romana Panić postala MIGRANT: Ko zna još koliko će morati da ostane u Australiji

Čeka se odluka suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Pevačica Romana Panić trenutno se nalazi u imigracionom centru u Australiji, nakon što je puštena iz zatvora zbog pljačkanja bankomata.

Pevačica će morati da ostane u Australiji sve dok sud u Brizbejnu ne odluči da li će biti isporučena Srbiji, čije državljanstvo ima. Uzimajući u obzir da je njen emotivni partner na sebe preuzeo obavezu da državi plati 22.500 dolara koje su njih dvoje ukrali pljačkajući bankomate, pevačica nema obavezu da prinudnim radom vraća materijalnu štetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, u većem delu Australije trenutno su na snazi oštre mere zbog sprečavanja širenja epidemije koronavirusa, pa je trenutno gotovo nemoguće napustiti taj kontinent.

foto:ScreenShot/Youtube

Kada je reč o Romani Panić nju su smestili u apartman gde se nalaze svi koji su izolovani zbog opasnosti od širenja epidemije i tamo će biti sve dok brizbejnski sud ne donese odluku o njenom deportovanju u Srbiju. Sud će u narednom periodu odlučiti da li će pevačica biti u Australiji do sledeće godine ili će moći ranije da se vrati u Beograd.

Ukoliko bude usvojena ova druga odluka, Panićeva bi već do kraja nedelje mogla da sleti na aerodrom “Nikola Tesla” pod posebnim merama, kao lice osuđeno za kriminal koje je deportovano u matičnu državu sa trajnim zabranom ulaska u Australiju.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar