Nedeljni horoskop od 3. do 9. avgusta: Krajem sedmice svima stiže olakšanje i razrešenje problema

Bika muči nesanica, Raku finansije nisu sjajne, Lav ima osećaj kao da udara u zid

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/silviarita

OVAN

Posao
Ovo je nedelja smanjene brzine. Tako su i poslovni projekti na čekanju. Nepovoljni aspekti garantuju vam dodatni pritisak na poslu. Međutim, krajem nedelje možete imati mali predah kada je nervoza u padu. Polako počinjente da idete napred i posao se dovodi u normalu.
Ljubav
Laka komunikacija odlični dogovori su ove nedelje sve što možete imati. Pored prepreka i realizacije za opšte porodično dobro ipak možete napraviti zajednički dogovor. Ništa nije sklono raspravi, već pronalaženju puta ka najboljoj realizaciji.
Zdravlje
Osećate se dobro.

 

BIK

Posao
Nema mirnih radnih obaveza. Sve što ste isplanirali ispada drugačije. Potpuno ste zbunjeni jer sve odstupa od vašeg brižljivo spremljenog plana. Navikili ste se na periode haosa. Tako je i ova sedmica u istoj energiji promena i neočekivanih ishoda. Krajem nedelje možete napraviti dobre dogovore sa kolegama samo ako se niste zamerili početkom perioda.
Ljubav
Socijalna distanca koja je još uvek na snazi, vi je baš primenjujete. Distancirate se i napolju ali i u svojoj kuću. Partner primećuje da ga ignorišete. Dobra sedmica ako vas niko silom ne tera da komunicirate. Najviše vam odgovara da ćutite i mutite.
Zdravlje
Manji problem sa nesanicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Imate osećaj da udarate u zid. Ma koliko pokušavali da ga razbijete sopstvenom snagom ništa se neće pomeriti, pa ni jedna jedina cigla. Vaša energija pokreta čeka drugi deo sedmice kada se stvari na poslovnom planu pokreću. Vodite računa o finansijama.
Ljubav
Nije neobično da zajedno sa partnerom sipate reči uvrede. Tokom dobrog dela ove nedelje to vam je glavni začin dana. Pokušajte da svoje ljubavne i partnerske nesuglasice pojedete bez dodatnih začina. Nekada je neslano jelo zdravije.
Zdravlje
Čuvajte imunitet.

RAK

Posao
Poslovna sfera je potpuno u finasijskom mraku. Svetlo, bar dobrim delom, ove sedmice ne vidite. Imate osećaj da stojite u vremenu i prostoru. Želite promene a ne pronalazite ni malu iskru energije. Veoma ste apatični i ne vidite svoje pravo stanje. Krajem sedmice se budite i polako krećete da rešavate poslovne obaveze.
Ljubav
U ljubavi ali i u partnerskim odnosima vi ste se potpuno uvukli u svoju ljušturu. Nervoza je prisutna ali je ispoljavate isključivo u sebi. Ni sami ne znate dokle će to stanje loših odnosa da traje. Potražite svetlo u sebi jer ono može da vas izvuče iz trenutne bezvezne ljubavne priče.
Zdravlje
Vodite računa o kondiciji.

LAV

Posao
Blokade u poslu su previše dugo trajale. Izdržite još prvu polovinu ove sedmice. Objektivne okolnosti su kočile vaš razvoj na poslovnom planu i vi ste se punili očajem. Međutim, krajem nedelje vi pokrećete posao u drugom pravcu. Neće biti lako i bez prepreka, ali vam se lastiš koji je bio obavijen oko nogu pustio. Tako i krećete, kao odapeta strela. Povedite računa u dogovoru sa strancima jer možete biti na gubitku.
Ljubav
Pokušavate dugo vremena da rešite unutrašnje dileme kada je ljubav u pitanju. Nikako ne možete da spojite želje i obaveze. Ovo je period kada naglo možete videti rešenje za svoje dileme. Nije nemoguće da kristalno vidite gde vas vodi trenutno partnerstvo. Zato je veoma moguće da se opredelite za svoje potrebe u ljubavi, a da obaveze obavljate na drugačiji način. Pun Mesec u Vodoliji donosi vam novi početak na ljubavnom polju bilo da se odlučite da ostanete u sadašnjoj veze, ili da izađete iz nje. Ništa više neće biti isto.
Zdravlje
Bez tegoba.

DEVICA

Posao
Vaše poslovne aktivnosti su ušle u vrhunac koji će potrajati i do kraja godine. Tako je ovo nedelja u kojoj krećete napred i ništa i niko vas ne može zaustaviti. Nove opcije novi projekti sve je drugačije od prethodnog perioda, To je upravo ono što vam daje energiju i snagu ali pre svega zadovoljstvo.
Ljubav
Početkom nedelje mali nesporazumi se brzo završavaju. Partner uvodi toliko novih sadržaja u vaš zajednički život da vi pokušavate da se snađete. Ipak, krajem perioda hvatate dobar ritam sa partnerovim dnevnim akcijama i sve ulazi u zajedničke tokove punom parom.
Zdravlje
Manji problemi sa sinusima.

VAGA

Posao
Iako ste hteli da se odmarate u ovom periodu, to se neće dogoditi. Vaše poslovne aktivnosti nižu se jedna za drugom ali to ne znači da vam je sve med i mleko. Čekanje ograničenja, a i nezgodni poslovni saradnici sve to čini vas napetim. Krajem sedmice uzmite vikend i opustite se. Posao može malo da sačeka, ali i da se promeni teška energija prepreka.
Ljubav
Vaše ljubavno polje stalno vas spaja sa poslom. Međutim to nije ono što vi ćekate. Emotivna situacija kod vas je ni tamo ni ovamo. Vi jeste za ljubav, ali niste za obavezu, jeste za vezu – ali ne ozbiljnu. Potrebno je da se definišete na polju emocija i ljubavi. Krajem sedmice ste emotivniji i spremniji za utehu čak i nepoznate osobe.
Zdravlje
Energija je u padu, neraspoloženi ste.

ŠKORPIJA

Posao
U prvom delu nedelje vi ste i dalje zakočeni na poslovnom planu. Nikako da popuste te unutrašnje kočnice. Već u drugom delu sedmice možete očekivati blagi pomak izazvan sopstvenom inicijativom. Pokušajte da isplanirate finasijska ulaganja. Nemojte raditi po starim ustaljenim šemama.
Ljubav
Mars kao vaš vladar gradi nepovoljne aspekte sa retrogradnim Saturnom i Plutonom, zato nemojte očekivati mirnu sedmicu. Rasprave, svađe i nerazumevanje do vikenda jesu dnevni obroci koje konzumirate. Zato se ipak u zadnjem delu ovog perioda stvari između vas i partnera stišavaju.
Zdravlje
Dobro, bez tegoba.

STRELAC

Posao
Posle dugo vremena ova sedmica vam donosi čisto poslovno zadovoljstvo. Projekti koje radite zaslužuju pažnju nadređenih. Dobijate pohvale, a i novac ili nagrade neće izostati. Vašoj satisfakciji nema kraja. Raspoloženi ste da izađete u susret svima i svesrdno pomognete, da bi se i drugi osećali baš kao vi.
Ljubav
Manji nesporazumi sa partnerom brzo se pretvaraju u kompromisne razgovore. Nova energija oboje vas zapljuskuje jer se bavite zadacima koji poboljšavaju život vaše porodice. Zato koristite ovaj period da biste što više uradili, jer je to ono što održava vaš odnos na fantastičnom nivou.
Zdravlje
Čuvajte se prehlade i hladnih pića.

JARAC

Posao
U ovom periodu imate lekcije strpljenja. Ništa nećete moći uraditi silom. Čak ni vaši provereni obrasci poslovanja neće dati rezultate. Nalazite se pred zidom koji možete preskočiti – ali krajem sedmice. Nađite dobru tehniku i savladajte prepreku. Nije loše da se i posavetujete sa iskusnijim osobama.
Ljubav
Ni toplo ni hladno. Vaše ljubavno polje nema naročite promene. Vi ste i za i protiv. Nekako vam je svejedno. Verovatno čekate ili osećate da vam nešto dobro tek dolazi. U pravu ste.
Zdravlje
Manji problemi sa zubima.

VODOLIJA

Posao
Poslovno polje u ovoj nedelji je napeto, zahtevno i opterečujuće. Vi se dobro nosite sa poslovnim zadacima ali vas saradnici mnogo opterećuju. Kolegijalnost je na nivou – ko će kome nogu da podmetne. Krajem sedmice očekujte novu poslovnu ponudu. Univerzum vam sprema iznenađenje.
Ljubav
Previše obožavatelja je oko vas a vi bukvalno nemate šta da izaberete. Ni ne morate birati, prosto sačekajte da se kod vas pojavi prava misao onoga što želite u ljubavi. Vežbajte strpljenje i ljubav dolazi.
Zdravlje
Veoma ste vitalni i u dobroj kondiciji.

RIBE

Posao
Polje posla je dinamično sa svim svojim primesama prepreka. To rešavate na lak način. Administrativni problemi mogu vas dovoditi u napetu situaciju, ali i to rešavate na vaš način. Tako da je ovo period u kome nemate vremena za ništa drugo, sem za radne aktivnosti.
Ljubav
Loši aspekti i pun Mesec u Vodoliji donose vam nerazumevanje sa partnerom. Međutim, krajem sedmice vi uspostavljate ravnotežu na principu: “koliko ti daš od sebe toliko i dobiješ od mene”. Ni manje ni više. Za slobodne pripadnike znaka Riba na pomolu je nova emotivna veza.
Zdravlje
Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar