Njene pesme smo obožavali: Nestala je sa scene, udala se za sina političara, živi u Berlinu i peva DŽEZ

Pogledajte kako danas izgleda Vesna Pisarović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Hrvatska pop pevačica Vesna Pisarović žarila je i palila muzičkom scenom na prostoru čitave bivše Juge u prvim godinama dvehiljaditih. Pevačica je imala brojne hitove poput “Ivane”, “Dolje na koljena”, “Da znaš” i mnoge druge, koji se i danas slušaju, ali je ipak odlučila da se povuče sa javne scene.

foto:ScreenShot/Youtube

Istražili smo i saznali gde je danas i šta radi Vesna Pisarović, kao i kako izgleda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica rođena u Brčkom je pesmom “Sasvim sigurna” u verziji na engleskom jeziku predstavljala Hrvatsku na Evroviziji 2002. godine. I dok je njena karijera išla uzlaznom putanjom, pevačica je odlučila da se povuče, a sve zbog udaje 2009. godine.

Hrvatska pevačica se udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog vijeća u hrvatskom Saboru. Sa suprugom, scenaristom, danas živi u Berlinu.

Vesna nije prestala da se bavi muzikom, već je samo promenila žanr. Ona danas peva džez ali ne i na našim prostorima.

“Danas se muzikom bavim i više nego pre. Duže vreme nije me bilo u medijima jer sam se pre osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala džez-pevanje, prvo na konzervartorijumu u Hagu, a posle u Londonu. Za vreme studija retko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam šta da kažem. Jednostavno, studirala sam i učila novi muzički jezik. Pre tri godine sam u saradnji sa fantastičnim berlinskim muzičarima objavila svoj džez prvenac. Tokom svih ovih godina uporedo sam održavala džez koncerte po Evropi i pop koncerte u Sloveniji. Lepo je menjati dve potpuno drugačije muzičke ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop-koncertima nego ranije”, rekla je u jednom intervjuu pre par godina Vesna Pisarović.

 

 

View this post on Instagram

 

Radno ? Hair by @nikas.hair

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

U intervjuu za jedne dnevne novine pre dve godine istakla je da se nikada nije pokajala zbog te odluke.

“Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava”, rekla je Vesna za medije.

Vesna je nedavno za magazin Hello govorila o svom braku i ljubavi sa scenaristom.

“Šta ako kažem da je lepo i srećno i sve pokvarim, onda bolje da ćutim”, poručila je Vesna.

“Citirala bih francuskog slikara Žorža Braka, a na čije reči je uradio muziku Stiv Lejsi soprano saksofonista i džez kompozitor koga izuzetno cenim, a koji kaže da s godinama umetnost i život postaju jedno. Zaista živim život kroz muziku i ljubav i to se isprepliće jedno s drugim”, rekla je.

Na svoju nekadašnju karijeru i hitove poput ‘Da sutra umrem’, ‘Sasvim sigurna’ i ‘Dolje na koljena’ koje je izvodila, danas ne gleda kao na nešto manje vredno.

 

View this post on Instagram

 

23.3. Družimo se u Zenta clubu u Splitu!

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

“To je bilo intenzivno razdoblje u kojem sam duhom i telom bila angažovana i taj deo mog života tada je bio oblikovan pre svega odnosom prema publici. Sve što sam tada radila, mislila, menjala, htela, pisala bilo je s ciljem da se svidim publici.”

“To je bio period baziran na emotivnom nivou, a ovo čime se sada bavim više zaokuplja intelekt, tu je potrebno mnogo rada i sve me to potpuno razapinje, ali ujedno i ispunjava i vrlo sam srećna”,  istakla je jednom prilikom lepa pevačica.

Vesna u poslednje vreme nastupa u regionu, a baš u sredu 12. avgusta održaće koncert u Makarskoj.

U nastavku poslušajte jedan od njenih najvećih hitova koji nosi naziv “Bježi od mene”, koji je otpevala u duetu sa Đulijanom i uživajte.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar