Dešavaju se i ovakve stvari: “Karpatski Maradona” sam sebi uručio OTKAZ

"Uskoro ćemo imanovati novog šefa stručnog štaba kako bi se što pre upoznao sa ekipom, svima u klubu, i spremno dočekao novu sezonu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Legendarni rumunski fudbaler, Georgi Hadži, uručio je sebi otkaz na mestu trenera Vitorula.

Hadži, koji je i vlasnik kluba iz Konstance, odlučio je da se povuče sa klupe posle šest godina, nakon loših rezultata ekipe. Vitorul nije izborio mesto u plej-ofu tamošnjeg šampionata, već se nalazi u plej-autu gde se bori za opstanak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odluku je doneo nakon razgovora sa predsednikom kluba Georogijem Popeskuom, pa će u najskorije vreme krenuti u potragu za novim trenerom.

“Uskoro ćemo imanovati novog šefa stručnog štaba kako bi se što pre upoznao sa ekipom, svima u klubu, i spremno dočekao novu sezonu”, naveo je po napuštanju funkcije.

Bivši igrač, koji je za reprezentaciju Rumunije upisao 125 nastupa i igrao na tri Mundijala, ostaće u klubu i u budućnosti nastaviti da obavlja ulogu tehničkog direktora, ali i da vodi fudbalsku akademiju pod svojim imenom u Konstanci.

“Karpatski Maradona”, kako su ga zvali u vreme dok je bio aktivan, sa ekipom Vitorula je osvojio titulu šampiona države 2017. godine, a 2019. i Kup i Superkup Rumunije.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar