Bobijev “poster” i 40 Dončićevih koševa NEDOVOLJNI Dalasu; Sakramento SLAB protiv domaćina (VIDEO)

Tim za koji nastupaju Bogdanović i Bjelica znatno umanjio šanse da se nađe u plej-ofu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/(AP Photo/Ashley Landis, Pool)

Košarkaši Sakramento Kingsa izgubili su od Orlando Medžika u drugoj utakmici od restarta NBA šampionata.

“Domaćin” je u Dizni svetu u svim segmentima igre nadigrao Kingse i slavio u meču sa velikim brojem poena, 132:116.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najbolji akter duela bio je crnogorski centar, Nikola Vučević, sa 23 poena i 11 skokova. Pratio ga je Terens Ros sa 25 koševa, a Eron Gordon je ubacio 22 poena.

Na drugoj strani najefikasniji je bio Heri Džajls sa 23 poena i osam skokova. Foks je ubacio 13, a Bogdan Bogdanović i Badi Hild po 12. Nemanja je Bjelica je postigao samo dva poena.

Utakmicu sa velikim brojem koševa odigrali su i Dalas i Finiks, a Sansi su neočivano trijumfovali 117:115 i tako zadržali šanse da se nađu u plej-ofu.

Maveriksi su imali +15 u prvom poluvremenu, ali je Finiks odigrao sjajno u trećem periodu, napravio preokret i održao prednost do samog kraja meča.

Devin Buker je sa 30 poena, 3 skoka i 4 asistencije predvodio svoj tim do pobede. Pratili su ga Riki Rubio sa 20 poena, 9 skokova i 7 asistencija, Kameron Džonson sa 19 poena, 12 skokova i 4 asistencije i Dario Šarić sa 13 poena i 8 skokova.

Sa druge strane, 40 poena Luke Dončića nije bilo dovoljno, čemu je pridodao i 8 skokova i 11 asistencija, dok Kristaps Porzingis završio duel 30 poena i 8 skokova i promašenom trojkom za pobedu.

Boban Marjanović je odigrao svega šest minuta i za to vreme je postigao osam poena, uz tri skoka i asistenciju. Ipak, izdvaja se njegov potez kada je “posterizovao” Rikija Rubija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar