Pun Mesec u Vodoliji menja sve naše planove, a na ova četiri znaka horoskopa će najviše uticati

U ponedeljak, 3. avgusta, pun Mesec u Vodoliji donosi nam dramski scenario

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Gerd Altmann

Pun Mesec u Vodoliji 3. avgusta donosi dramski scenario. S obzirom na aspekte koji prate ovu lunaciju ne očekujemo horor film, ali jednu psihološku dramu sa primesama trilera svakako da. Menja nam ovaj pun Mesec dan, plan, želje i mogućnosti. Menja sve što isplaniramo i želimo.

Kao da su se sve planete dogovorile da unesu psihotične probleme u svaki segment nečega što se planira ili očekuje. Vodolijanski pun Mesec nije ništa drugo već neobična energija nemira i želje za slobodom. Ova lunacija posipa nas dramom svakodnevnog života i svakodnevnih mogućnosti. Uobičajen mesečev ciklus koji oslikava Mesec preko puta Sunca, istovremeno trpi kvadrat od Urana u Biku. Pa nam Uran koji će krenutu u retrogradni hod 15. avgusta, neočekivano menja ustaljene obrasce i očekivanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Možda je vreme za neke pripadnike zodijaka da otpuste stvari koje su prerasli kroz iskustvo. Ovde u ovakvom nebeskom događaju nema iskustva, sve se događa prvi put. Zato u danima ispred nas možemo osetiti nemir i nervozu koja pucketa u vazduhu. Sve to kao da nije dovoljno, već imamo i kvadrat Marsa iz Ovna ka retrogradnom Plutonu i Saturnu u Jarcu. Teške energije koje obeležavaju početak najtoplijeg meseca. Sukobi, nerazumevanje, rasprave, strahovi, svađe, tuče i grubost u svakom pogledu. Svima se javlja želja za slobodom, za nekadašnjim životom i upravo zbog te nemogućnosti i velike neizvesnosti, trpimo pritisak. Popuštaju kočnice i lako skliznemo u nerazumno ponašanje. Svi želimo da se oslobodimo moranja, raznih ograničenja. Ovi aspekti zajedno nisu samo “mora maska, mora rastojanje, mora izbegavanje kontakta”, već neočekivani obrti na koje nismo nikako računali. To je ono što nas izbacuje iz ose.

S obzirom da moramo da se okrećemo i prilagođavamo svakom danu koji dolazi, to nam pravi dramski zaplet na svakodnevnom nivou. Zato Mesec u Vodoliji prouzrokuje napetost, nervozu, neočekivane ispade, loša psihička stanja zbog ograničenja koja predugo traju. Neizvesnost je ono što daje nemoguće i neočekivane reakcije. Potrebno je da se prilagodimo svakom danu koji nam dolazi u susret.

Pun Mesec će najjače osetiti Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije, a pripadnici ostalih znakova će uticaj ove lunacije imati u životnom segmentu u zavisonsti od toga koje polje ličnog horoskopa im se nalazi u Vodoliji.

Evo kako će pun Mesec 3. avgusta uticati na ova četiri polja horoskopa:

BIKOVI

Pun Mesec u Vodoliji dočekujete u polju karijere i samoprezentacije. Zato možete imati probleme u neostvarivanju zacrtanih poslovnih planova. Sve je na čekanju i sve nije onako kako ste očekivali. Zato možete imati neočekivane obrte na koje niste računali. Vi volite da planirate i da idete po ustaljenim principima, ali vas ova lunacija dovodi u neobične okolnosti koje momentalno traže rešenje. Pripremite se da pripreme nema. Rešavajte prepreke odmah, jer vas mogu preplaviti.

LAVOVI

Kod vas ova lunacija događa se u sedmom polju partnerstava poslovnih i partnerskih odnosa. Tako da u tim segmentima možete očekivati veliki preokret. Sve što ste isplanirali sigurno je da će biti kontra i drugačije. Partnerski odnosi mogu doći do tačke koja vodi jedino u prekid. Možda je to i potrebno jer ćete odjednom progledati i probuditi svoje istinske potrebe od kojih ne treba da odustajete. Rešićete se dileme koja vas je dugo mučila.

ŠKORPIJA

Pun Mesec u Vodoliji čekira vaš dom i polje završetaka. Stavljate definitivnu tačku na događaje koji su vas donedavno uznemiravali. Završavate sa običnim rešenjima i gledate da se uklapate u neobičnosti u domu i na poslu koje vas jure. Spremni ste da uđete u borbu sa svim preprekama koje vam dolaze.

VODOLIJA

Drage Vodolije, ovo je uobičajen mesečev ciklus koji se ovog puta događa u vašem znaku. Takođe vam donosi neočekivane reakcije i odluke kako da idete dalje kroz svoj život. Možete biti opsednuti nesigurnošću i nagomilavati strahove u vezi opstanka. Ipak, u ovom periodu raskrstili ste sa nekim dilemama koje su vas opsedale veoma dugo. Međutim, zbog kvadrata vašeg vladara Urana iz Bika ka punom Mesecu u vašem znaku, možete imati osećaj neuzemljenosti. To je nesigurnost koja daje nemir, jer možete na trenutak izgubiti tlo pod nogama. To je trenutna reakcija na realnost kojom ste okruženi, a ipak ne zavisi od vas. s obzirom da Vodolija i Uran daju neočekivano i iznenadno kada su u pitanju događaji koji se nižu, možete imati poverenja u sebe i to da kada se zalupe jedna vrata, druga se istovremno otvaraju. Ništa neće stati, čak naprotiv, nastavlja se super – soničnom brzinom.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar