MESEČNI HOROSKOP

Avgust donosi buru: Poslovni izazovi očekuju sve, a ljubavni apetiti posebno rastu jednom znaku zodijaka

Zvezde i planete tokom najtoplijeg meseca u godini pripremaju dinamične događaje svim horoskopskim znacima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Florian Kurz

OVAN

Posao
Nalazite se u periodu kada je potrebno dokazivanje na poslu. Bilo da se prvi put suočavate sa tom situacijom ili ne, obezbedite entuzijazam početnika. Jer će vas ta energija voditi do cilja.Teškoće koje ste imali ostaju iza vas vrlo brzo. Smeta vam ponašanje kolega ali vam je jasno da to ne možete promeniti. Zato promenite svoj stav i tako popravite svoje raspoloženje. Nemojte gubiti svoje vreme i živce sa ljudima koji nisu ni sa čim zadovoljni. Okrenite se kolegama i onima uz koje je vaš napredak izvestan.
Ljubav
Ljubavni apetiti vam rastu. A neke krize na ljubavnom planu su evidentno iza vas. Ovog meseca se možete pitati šta je to što vam treba. Međutim, u danima koji slede partner je zadovoljan i trudi se da vam ispuni sve želje. Zvezde vam ukazuju da je potrebno strpljenje i vreme da iskoristite sve prilike koje vam se ukazuju. Slobodni Ovnovi mogu nesmotreno odbiti osobu koja pokušava da im uđe u svakodnevnicu. Ta osoba ipak poseduje potencijale koje vi visoko vrednujete.
Zdravlje
Veoma dobro i vitalno se osećate.

 

BIK

Posao
Tokom prve nedelje avgusta imate jake izazove na poslovnom polju. Potrebno je da vodite računa šta sa kim radite, kome verujete i koga potcenjujete, a koga precenjujete. Mnogi poslovni pregovori mogu doživeti fijasko u prvom delu avgusta jer će Merkur iz Lava praviti kvadrat sa Uranom u vašem znaku. Ovo je aspekt koji naglo menja sve što je dogovoreno. Međutim, čim Merkur uđe u Lava vama se poslovne karte mešaju bolje. Ovaj aspekt menja situacije kada se najmanje nadate. Polako rešavate prepreke u administraciji i sklapate sigurnije poslovne dogovore. Tokom meseca postaje lakše da se organizujete jer će Mars iz Ovna, ipak imati povoljan aspekt sa sa Merkurom i Suncem u Lavu. Početni finasijski manji gubitak ostaje posledica loše procene sa početka meseca. Do kraja avgusta vaš racio stupa na scenu i pronalazite bolja rešenja na svim nivoima poslovnih obaveza. Potrebno je da izbegavate planiranje na duge staze i poređate prioritete po hitnosti.
Ljubav
Vaša Venera kao vladar Bika nalazi se u Raku i to vam donosi bolju saradnju sa rođacima i familijom. Međutim vaše ljubavno polje je na ispitu. Mars iz vašeg polja tajni u kvadratu sa Plutonom izaziva sukobe i isteruje tajne na videlo. Zato nije dobro da uđete u tajnu vezu koja vam može napraviti veliki problem. Vaše polje braka je ugroženo i trpi potrebnu rekonstrukciju. Nije nemoguće da trenutna bračna kriza pređe u pravi rat dvoje ljudi koji su zaboravili da su se nekada puno voleli. Potrebno je da budete iskreni prema sebi, svojim željama i potrebama.
Zdravlje
Mogući problemi sa grlom i povremene nesanice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Mnogo ste planirali i razmišljali o svemu. Poslovi su se odvijali bez vašeg jakog upliva. U avgustu poslovne obaveze se zahuktavaju i nemate više vremena za premišljanje. Budite oprezni i štedljivi jer se vaš vladar Merkur nalazi u nezgodnim aspektima sa Jupiterom i Plutonom. Brze odluke su potrebne, ali vam ovaj period nikako nije naklonjen kada su investicije u pitanju. Kod nekih pripadnika Blizanaca može doći do prekida poslovanja jer nisu imali dobru podlogu za budućnost.Imate velika očekivanja da vas okolina prati u vašim namerama međutim to će biti otežano. Zato se spremite na strpljenje i prepreke koje možete savladati na neki novi i drugačiji način. Ovaj period može vam doneti završetak starog posla. Zato je pametno da ne odbijate predloge novih poslodavaca.
Ljubav
Na ljubavnom planu avgust vam donosi nesuglasice sa partnerom. Nikako nećete moći da se uskladite sa svojim i partnerovim potrebama. To vas dovodi do konstantne nervoze. Da biste umirili svoju napetost potražićete pažnju druge osobe. Međutim i ta tajna veze neće vam doneti ono što je vama potrebno. Lako može uslediti razočaranje u ljubav i u emotivne odnose. Potrebno je da se pozabavite sobom i onim što emitujete jer vam se to stalno vraća.
Zdravlje
Koristite više suplemenata i vitamina da bi ojačali organizam.

RAK

Posao
Več duže vreme ne možete uskladiti svoje finasije sa ličnim potrebama. Takav trend se nastavlja i tokom ovog perioda. Stihijski vam dolazi novac ali isto tako i odlazi. Obratite pažnju na troškove koji vam nisu nephodni. Poslovanje svedite na meru racionalnih korišćenja resursa. A novčanik ostavite kod kuće, da ne biste lako provlačili karticu na kojoj ste već zaduženi. Tokom drugog dela avgusta vaše poslovne namere se kreću napred. Imate bolju komunikaciju i sposobnost da rešavate administrativne i druge poslovne probleme. Finasije se mogu u manjoj meri stabilizovati. Izbegavajte veća ulaganja i kredite, sačekajte povoljniji period.
Ljubav
Ovo je period kada možete imati veliko nerazumevanje sa partnerom. Potrebno je da se nekako distancirate i pronađete radosne situacije koje će vam okupirati glavu. Zvezde kažu da ste na ivici živaca i da ne možete više da popuštate, ali i da ne znate kako da se izborite. Imate mogućnost da preskočite period loše komunikacije, možda da se malo distancirate i na fizičkom nivou. Nije loše da posetite neke rođake koje dugo niste videli. To vam može dosta pomoći u vašem letnjem raspoloženju. Potrebno je da ne ulazite iz jedne loše veze u drugu da biste našli privremenu utehu.
Zdravlje
Povremena napetost izaziva nesanice.

LAV

Posao
U prvim danima avgusta nastavljate sa problematičnom komunikacijom sa nadređenima. Slabi poslovni dogovori i zastoji na poslovnom polju mogu vam praviti priličnu napetost. Međutim, Merkur ulazi u vaš znak i donosi poboljšanje i u dogovorima kao i poslovnim ciljevima. Polako se smanjuje negativan trend koji ste duže vreme osećali na svojim ramenima. Ipak, držite se proverenih i jasnih iskustava na poslovnom polju. Samo takav način može vam doneti rezultate. Nije dobar period za nove projekte, a ni za zadržavanje onih koji nisu funkcionalni. Zato će vam avgust dobro poslužiti da uspostavite red na svim poznatim nivoima posla.
Ljubav
Svi aspekti planeta u avgustu govore o vašoj tvrdoglavosti i dogmatičnosti. Posle dobrih i relativno skladnih letnjih dana, sledi oluja. Ponovo izražavate svoju prirodu nepopustljivosti. Stalno želite da nešto definišete, što kod partnera izaziva buru ljutnje. To će kod partnera naići na veliki zid. Možda je bolje ne činiti i ne potencirati obrasce nego ih silom nametati. Silom ništa ne možete postići, a ni partnera ubediti. I zato opet krajem meseca možete očekivati ozbiljno nerazumevanje u svim partnerskim odnosima. Imate veliku potrebu za opuštanjem i krajnjom razbibrigom, ali nećete mnogo uživati u dokolici. Slobodni Lavovi mogu ući u prolaznu avanturu koja će im prijati kratko vreme.
Zdravlje
Dobro se osećate i fizičiki ste aktivni.

DEVICA

Posao
Početak ovog perioda čini vas napetim jer imate lošu saradnju sa kolegama sa posla. Međutim, to se brzo menja jer vam zvezde donose lakše prilike i mogućnosti. Vaš vladar Merkur će 5. avgusta ući u znak Lava i od vas zahtevati da budete radikalno fleksibilni baš na polju poslovnih obaveza i aktivnosti. Ovog meseca dobijate početni pozitivan impuls za poslovne namere. Otvaraju vam se mnoga vrata, pa čak i ona na koja niste kucali. Ispekli ste mnoge poslovne lekcije, sada će vam iskustvo i znanje pomoći da napredujete i idete ka sigurnijem uspehu. Povremene prepreke možete mnogo lakše da prebrodite jer ste puni samopuzdanja. Vaša komunikacija sa poslovnim saradnicima je na boljem nivou nego ranije. Probleme možete imati na finansijskom polju samo ako budete sarađivali sa neproverenim osobama, koje u startu žele da vas prevare. Zato pokušajte da se krećete u poznatim i proverenim poslovnim krugovima. Avgust je mesec koji može predstavljati dobar temelj za buduća poslovna dešavanja.
Ljubav
Nemojte dozvoliti da na početku perioda budete emotivni invalid. Pronađite svoj željeni oblik u ljubavi i budite ponosni na to. Potrebno je da pokazujete svoja osećanja. Partner je još uvek nesiguran u vas. Zato u prvom delu avgusta može doći do nesuglasica na više nivoa. Usaglasite finasijske ciljeve i potrebe, jer samo tako možete zaobići nepotrebne rasprave. Oboje imate isti cilj ali različite metode. Nađite treću koja će biti dobro prihvaćena za obe strane. U protivnom ovo je period u kome možete gubiti snagu, reči na nebitne i trivijalne sukobe sa partnerom koji bukvalno ničemu ne vode.
Zdravlje
Moguće migrene, manji problem sa pritiskom i fizički zamor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

VAGA

Posao
Nalazite se u periodu samokritike koji vam ne može pomoći da se usredsredite na posao. Prva polovina ovog perioda obećava prepreke na poslu i sa poslovnim saradnicima.Potrebno je da stanete iza svake akcije i postupka kako biste pokazali svoj čvrst stav. U protivnom, saradnici vas neće uzimati za ozbiljno. Obratite pažnju na raznovrsne situacije na poslovnom planu, kako bi prepoznali probleme. Već u drugom delu avgusta situacija počinje da se popravlja i vi preuzimate poslovnu kontrolu. Ipak, budite spremni na ograničenja odlaganja i fleksibilnost. Zasucite rukave i rešavajte sve što vam dolazi u susret, bez odlaganja. Tako imate priliku da vidite lice i naličje svojih poslovnih tokova. To će vam pomoći da se fokusirate na rešenja. Budite spremni na strpljenje, ustupke i dogovore koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Vaše nestrpljenje je vaš najveći neprijatelj. Savladajte ga i upotrebite racio.
Ljubav
Ovo je mesec u kome ste odlučili da sredite emotivno stanje. Sve snage upirete ka porodici i sređivanju partnerskih zaostalih problema i nesporazuma. Potrebno je da promenite ugao gledanja, jer u protivnom samo možete još više otežati razgovor sa partnerom. Zato dajte sve od sebe da emotivni život dovedete u red, a ne u prekid. Preispitajte mogućnosti i želje da biste mogli definisano da delujete. Ne svađajte se napamet. Slobodne Vage mogu ući u emotivnu vezu sa osobom koju su dugo i potajno želele.
Zdravlje
Čuvajte se oštrih predmeta. Opšte stanje organizma je stabilno.

ŠKORPIJA

Posao
Za vas uvek postoji mogućnost izbora. U prvom delu avgusta imate puno obaveza, ali ni jednu nećete završiti kako ste zamislili. Potražite savet iskusnijih koji vam može pomoći. Pogotovo kada imate bitne poslovne odluke. Nemojte biti svojeglavi. Već od 15.avgusta možete imati ponovljene šanse da ispravite ranije pogrešne odluke. Tako vam manji finasijski gubitak neće mnogo uticati na nastavak zdravog poslovanja. Zvezde poručuju da ne pravite dalekosežne planove. Postavite ciljeve i prioritete, kako bi delovali na svaki pojedinačno. U tom slučaju možete biti zadovoljni svojim uspehom. Krajem meseca možete naplatiti deo duga i tako još neka poslovna pitanja dovesti u red.
Ljubav
Prolaznu napetost na početku perioda menja bolja komunikacija sa partnerom. Izazova će biti tokom celog perioda u manjoj ili većoj meri. Vaše je da se vežbate da kontrolišete svoja intezivna osećanja. Kod vas je u ovom periodu sve prenaglašeno. Ljubav, mržnja, strah i nervoza su osećanja sa kojima se borite. Nemojte da zaboravite da svako ima onog partnera kog i zaslužuje. Postoji mogućnost da želite da proverite svoj uticaj na osobe sa kojima niste u vezi. Svaka avantura može biti otkrivena. Pokušajte da izračunate da li vam se isplati. Probajte da se uzdate u svoju intuiciju koja vas skoro uvek, nepogrešivo vodi na pravi izbor.
Zdravlje
Veoma dobro se osećate.

STRELAC

Posao
U prvom delu avgusta možete imati neočekivane finasijske probleme. Što ste se odmarali i odrađivali rutinske poslove, odmarali ste se. Pred vama je aktivan poslovni mesec i od posla nećete moći glavu da dignete. Za svaki papir obezbedite potrebne, validne potpise i pečate, da ne biste imali kasnije administrativni problem. Služite se istinom ako imate pred vama posao sa sudom ili pravnim pitanjima. Izvesno je da ćete celog meseca trpeti određeni pritisak, ali nemojte gubiti prioritete iz svog plana. Poslovni projekat možete najlakše realizovati ako uključite bar još jednu osobu. Tada možete očekivati fenomenalne rezultate. Krajem meseca možete očekivati blagu finasijsku stabilizaciju.
Ljubav
Vaš vladar Jupiter trpi neudobne aspekte od Sunca, Merkura i Urana. To doprinosi napetim dešavanjima na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Međutim, tokom avgusta imate povoljne prilike da sa partnerom provedete lepe trenutke, daleko od očiju javnosti.Partnerova povremena odstupanja od zajedničkih dogovora mogu napraviti priličnu napetost. Međutim, to su prolazni vetrovi promena koje slede tokom perioda. Potrebno da lepo objasnite šta se sa vama dešavalo u trenucima kada ste izgovorili i ono što sigurno ne mislite. Ipak, srećom, menja se energija i vi možete da imate više motivacije da izbalansirate zajednički odnos. Tako da možete unaprediti i poboljšati ljubavnu priču vašeg života.
Zdravlje
Vodite računa o imunitetu.

JARAC

Posao
Na početku meseca vaš vladar Saturn zajedno sa Plutonom gradi neudoban aspekt ka Merkuru. To vam donosi nervozu i nerazumevanje sa saradnicima. Na poslovnom planu nikako da uspostavite kontrolu koji želite. Vežbajte strpljenje jer će biti zastoja i ograničenja na poslovnom nivou. Finasije su vam stabilne, a to znači da se ne uvečavaju i ne smanjuju. Stalno ste na pozitivnoj nuli. Ipak, utešno je da niste u minusu. Tokom meseca stvari polako počinju da se stabilizuju. Jedino je vreme koje odvajate za čekanje, ono što je najveći problem. Krajem meseca i dalje ne razmišljate o odmoru ili pauzi, pa vam se savetuje da mudro radite na poboljšanju poslovnih aktivnosti.
Ljubav
Početni dani vrelog avgusta nisu baš inspirativni za ljubav kada ste vi u pitanju. Puni ste kontra- opcija šta god rekao ili uradio vaš partner. Sve što vaš partner želi vi ne želite, sve što on predloži vi ste protiv. Međutim, od sredine perioda situacija se menja u pozitivnom pravcu. Polako se budite iz te “kontra priče” i ulazite u kompromis. To je ono što je vaš partner i navikao. Tako uspevate da smirite neugodnu situaciju koju ste dugo vremena delili. Napravite plan za vikend -opuštanje, jer vam to može pomoći da napravite dobru ravnotežu na ljubavnom polju.
Zdravlje
Vodite računa o ishrani.

VODOLIJA

Posao
Edukacija koju ste planirali početkom meseca promeniće vaše planove. Nećete otići na edukaciju, a nećete imati vremena ni za predviđeni odmor. Pred vama je promenljiv i aktivan mesec u kojem možete očekivati neoobične tokove događaja. Uran će krenuti ovog meseca u retrogradni hod, pa se neki događaji mogu ponavljati. Izazovi na poslu ne čine samo rešavanje poslovnih zadataka, vi se borite i sa saradnicima. Zato možete očekivati nezgodne glasine iza svojih leđa. Ne obraćajte pažnju na ogovaranja bez jasne podloge. Vaše je da rešavate svoje poslovne zadatke i ne dozvolite da vas obaveze zatrpaju toliko, da ni glavu od stola ne možete da dignete. Takođe, zaboravite na kućne prepravke jer tome nećete videti kraja dugo vremena. Sačekajte bolje dane da bi se upustili u porodične popravke koje sami ne možete završiti. Na polju posla stabilizacija sledi krajem perioda i tada možete planirati dugo očekivanu pauzu ili odmor. Finansije mnogo bolje krajem avgusta.
Ljubav
Vodolije koje su u braku ili dugoj vezi dobijaju jaku podršku od partnera. On je spreman da vam pruži ljubav, pažnju i stabilnost. I to nije ponuda koja važi za vikende ili neke dane u mesecu, ovo je volja da vam to daje na duže staze. Zato zakopajte ratne sekire i prepustite se novoj esenciji vašeg ljubavnog života. One Vodolije koje su slobodne mogu očekivati upoznavanje sa interesantnom osobom, koja im u početku neće privući pažnju. Prijatelji i cela vaša okolina navijače za vašu novu ljubavnu priču. Nećete biti oduševljeni, ali tokom vremena možete postati veoma zainteresovani. Preispitajte svoje potrebe i odlučite sami o svojoj novoj ljubavnoj priči koju vam donosi najtopliji mesec.
Zdravlje
Pokušajte da se uobročite. Zdrav način života može vam promeniti raspoloženje na dnevnom nivou.

RIBE

Posao
Trileme i dileme su i dalje prisutne bar u prvoj polovini avgusta. Nabijate sebi puno obaveza i obećavate i ono što znate da ne možete ispuniti. To vam donosi nervozu i nesigurnost. Planirajte dan po dan, a ne pet godina unapred. Imate veliku mogućnost da promenite posao. Nije nemoguće da inicirate i otkaz na postojećem radnom mestu. Pokušajte da se okružite proverenim poslovnim saradnicima, da ne bi došli u neprijatne situacije. Krajem meseca malo poboljšanje u finasijama.
Ljubav
Na polju ljubavi možda vam je potreban savet iskunije osobe. Važno je da sušate glas pozitivizma koji se posle dugo vremena budi. Pre nego otvorite novo poglavlje ljubavi, probajte staro poglavlje da završiite na što bezbolniji način. Bili ste u vezi koja je dugo bila u paučini izvesnih ishoda koji se ne menjaju. Zato ste čvrsto odlučili da u ovom periodu promenite svoj emotivni život. Iako imate velike mogućnosti da vam se pojavi osoba iz prošlosti, takođe imate sjajnu priliku da stavite definitivnu tačku na ono što je odavno propalo. Ne vraćajte se u staru vezu jer tu ništa nećete naći. Imajte vere u sebe i nove događaje koji vam dolaze. Krajem meseca mnogo bolja situacija na ljubavnom planu u svakom pogledu i smislu.
Zdravlje
Dobro, bez tegoba.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar