Preminula Aneta Radivojević: Producentkinja i urednica izgubila bitku sa teškom bolešću

Dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Medija centar

Posle duge i teške bolesti u Beogradu u 55. godini života, preminula je Aneta Radivojević, izvršni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije.

Svoje bogato i dragoceno iskustvo u pisanim medijima, od Večernjih novosti do mesečnika, potom i u informativnom programu, novinara i urednika u vanrednim okolnostima, kao i u rukovodjenju privatne stanice RTV5 iz Niša gde je bila generalni direktor i urednik programa, Aneta je nesebično prenela na televiziju Prva kojoj se pridružila 2011. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radivojevića je dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata poput Tačno 9, Tačno 1 i 150 minuta. Predana i posvećena svom poslu, devet godina je bila jedan od stubova uredničkog tima Prve i izuzetno voljena i cenjena koleginica. Dobitnica je specijalne zahvalnice “Cvet uspeha, za ženu zmaja” za medijski doprinos promociji ženskog preduzetništva u organiziji Udruženja poslovnih žena Srbije 2014. godine.

Aneta je tiho i dostojanstveno vodila najtežu bitku, ali je i pored toga u radu nalazila snagu, energiju i inspiraciju za nove ciljeve. Iako su se prijatelji, saradnici i najbliži nadali da će svojom divnom energijom, pozitivnim stavom i snagom koju je posedovala savladati prepreke na putu izlečenja, sve nas je neprijatno iznenadila vest da nas je draga koleginica napustila.

Uspomena na njen neprocenjiv doprinos, marljivost i izuzetnu ličnost i kolegijalnost ostaće zauvek deo Prve televizije.

Iza sebe je ostavila ćerku Janu, sina Đorđa i supruga Nenada.

Kolektiv Prve televizije izražava najdublje saučeše porodici Anete Radivojević.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar