Otkrivena VELIKA TAJNA Vesne Zmijanac: Pevačica bila u vezi sa ocem zvezde Granda, pukla tikva zbog auta!

Kada je bio klinac odlazio je kod nje na Bukulju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Zvezda “Granda” Saša Kapor u emisiji “Pres pretres” 2018. godine ispričao je da se njegov otac Nenad Kapor svojevremeno zabavljao sa atraktivnom zvezdom narodne muzike Vesnom Zmijanac.

Kako se pisalo, Vesna se sa ocem Saše Kapora, koji je bio vlasnik produkcijske kuće, zabavljala oko godinu dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moj otac je bio u vezi sa Vesnom i pamtim je kao ekstra ženu”, započeo je priču Saša Kapor, pa dodao:

“Sećam se da sam bio klinac i imao svoje društvo u kraju gdje smo se svaki dan igrali, ali nisam volio da idem na Bukulju kod nje. Joj, ona je bila na makrobiotičkoj ishrani i znam da nam je spremala neke travke koje sam mrzeo. Poslije toga Nikolija i ja krenemo da se da se šetamo tamo po šumi, ali dosadno je bilo, falili su mi drugari”.

Foto: Screenshot Youtube

Saša je ispričao i jednu anegdotu koja datira iz perioda kada je odlazio kod Vesne na Bukulju.

“Jedno jutro pita mene Vesna da li volim pilav. Ja nisam znao šta je to, mislio sam opet neke travke i kažem da ne volim. Kada sam video da je to pirinač sa mesom, joj mojoj sreći nije bilo kraja, sve sam pojeo”, rekao je pevač.

foto:E-stock/M.Rafailović

Inače, “Kurir” je pre 5 godina pisao da su Vesna i otac Saše Kapora raskinuli, jer je ona posumnjala da joj je ukrao automobil.

“Vesna je prijavila krađu auta, a policija je odmah krenula u potragu po njenoj prijavi. Posle mesec i po Vesna je došla u stanicu i rekla da joj je auto vraćen i da se prekine s daljom potragom. Mi smo insistirali na tome da nam kaže kako i kad joj je auto vraćen, ali ona to nije htela, već je samo kazala da je sve završila preko prijatelja”, rekao je izvor pomenutog lista iz policije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar