BRUTALNE laži o Novaku: Đoković glavna meta KRIMINALNIH organizacija!

Šokatne vesti su se pojavile o poslovima kojima se navodno bavi najbolji teniser planete

Foto/CARL COURT / AFP / Profimedia

Kako prenose strani mediji, određene kriminalne organizacije koje se služe različitim prevarama udarile su na lik i delo Novaka Đokovića.

Na jednom sajtu je napravljena promocija virtuelne valute “Bitkoin” koju je u izmišljenom intervjuu promovisao upravo srpski teniser.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u tom, izmišljenom, intervjuu ubeđivao ljude da ulažu u bitkoine kako bi se obogatili.

“Moj glavni način za sticanje zarade jeste novi program automatskog trgovanja kriptovalutama pod nazivom “Bitkoin era”. To je najbolja prilika za sticanje malog bogatstva u kratkom periodu koju sam ikada video. Pozivam sve da probaju pre nego što je banke ugase”, glasi izmišljena Đokovićeva izjava.

“Možda ste skeptični jer zvuči previše dobro da bi bilo istinito. Drago mi je da sam probao, jer je to bio najveći i najlakši novac koji sam ikada zaradio. Pričam o dnevnoj pasivnoj zaradi koja iznosi desetine hiljada dinara. To je najbrži način da trenutno napravite zalihu novca. Ali to neće trajati još dugo jer će ga sve više i više ljudi otkrivati i banke će ga ugasiti zauvek”, dodao je navodno Novak uz pokazivanje “dokaza” na svom mobilnom telefonu.

Zbog ovoga je, kako prenose strani mediji, reagovala i Narodna banka Srbije koja je odmah tražila intervju na uvid, ali nije mogla da ga dobije zato što ne postoji.

Iz Novakovog tima još uvek nije bilo oglašavanja na ove lažne vesti i izjave.

Ljudska GROMADA: Novak poslao humanitarnu pomoć u tri zemlje tokom pandemije

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar