Milojko Pantić okrivio druge što je MORTUS pijan uleteo kolima u pešačku zonu i ima NAJBEZOBRAZNIJE objašnjenje

Posle 12-časovnog trežnjenja poslat je kod sudije za prekršaje koji mu je odredio 120.000 dinara novčane kazne, 16 kaznenih bodova i deset meseci zabrane vožnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

“Tužiću putare, oni su krivi što sam autom uleteo u pešačku zonu u Pećincima! “Vojvodina put” je kriv što se u nastavku magistralne ulice, bez ikakvog znaka, postavio pešačku zonu. Kada sam video gde sam se dovezao, šokirao sam se! Nikog nisam ugrozio, ali sam ja bio ugrožen – tvrdi sportski komentator Milojko Pantić (73), koji je u ponedeljak uveče mortus pijan izazvao udes u Pećincima.

Zabio se u zid

Milojko je te večeri “ford nju fokusom”, vozeći sa 1,61 promilom alkohola išao Školskom ulicom u Pećincima, a zatim je prošao kroz raskrsnicu ulica Posavskog odreda i Braće Krstić i bez kočenja nastavio pravo u pešačku zonu. Zaustavio se tek kad se zabio u jedan niski zid.

Foto: E-Stock/milos rafailovic

Posle 12-časovnog trežnjenja poslat je kod sudije za prekršaje koji mu je odredio 120.000 dinara novčane kazne, 16 kaznenih bodova i deset meseci zabrane vožnje!

Pantić, s druge strane, tvrdi za Informer da pijanstvo nema nikakve veze i da su putari krivi što je on “zalutao u pešačku zonu”.

Foto: E-Stock/milos rafailovic

“Sve što je napisano u medijima o toj nesreći je laž! Vidite, normalno sam vozio magistralnim putem i u jednom trenutku sam shvatio da se nalazim u pešačkoj zoni. Odmah sam počeo da kočim. Tužiću “Vojvodina put” jer je pešačku zonu postavio nasred magistralne ulice i nigde nisu postavili znak da upozore vozače da se tu ulica prekida i da počinje pešačka zona. Zamislite da je neki kamion uleteo, pa svašta bi bilo”, priča Pantić.

On je, međutim, naglasio i da u trenutku udesa u pešačkoj ulici nije bilo “nikakve dece, niti bilo koje žive duše”.

“U to doba nije bilo nikog u ulici i nikog nisam ugrozio. Ali zato sam ja bio ugrožen! Nikakav zid nisam udario, niti sam bio bahat. Pa zamislite samo kakav sam šok doživeo kada sam shvatio da sam zbog propusta putara ušao u zabranjenu zonu”, kaže poznati sportski komentator.

Incident i u maju

Inače, Pantić je izazvao incident u saobraćaju i u maju prošle godine, kad je, obeznanjen od alkohola, svojim “ford fokusom” udario u džip Interventne jedinice na Novom Beogradu, kod Starog sajmišta. Zatim je počeo da beži ka Brankovom mostu, gde je uleteo u kontrasmer. Sva sreća da su ga policajci brzo stigli i zaustavili na uglu ulica Pop Lukine i Brankove. Tad su komentatoru izmerena čak 1,73 promila alkohola u krvi.



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Informer

Komentari (1)

  1. Crni Milojko, za lične probleme tražiš krivicu države i nalazaš spas u alhoholu! Preseli se v Hrvatsku ili FBiH, s obzorom koliko si pljivao po Srbiji, tamo ćeš biti počasni gradjanin.

    Odgovori

Ostavite komentar