Ukrao 4 miliona iz fonda za koronu da kupi auto i provodi se: Sačekala ga je KARMA i brutalno je kažnjen

Pokušao je da nasamari sve, ali je plan brzo propao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/davidhines

Dejvid T. Hajns, biznismen sa Floride optužen je da je ukrao čak 4 miliona dolara iz fondova koje su tri njegove male firme dobile od države za borbu protiv koronavirusa.

Hajnsove firme dobile su finansijska sredstva kako mu posao ne bi propao, a on je sav novac potrošio na dve nedelje provoda sa devojkom u luksuznom hotelu u Majamiju, kao i na kupovinu novog “lambordžinija”.

Dejvid se prvo prijavio na PPP (Program za zaštitu malih preduzetnika) “uplašen” da bi posao mogao da mu propadne usled epidemije i karantina. Imao je više stotina zaposlenih unutar 4 kompanije na Floridi tako da je dobio ozbiljnu sumu.

Prema zakonu i uputstvima u toj državi, Dejvid je trebalo samo da se onlajn prijavi i zatraži novac što je i uradio. Kako je bilo sumnjivo na kakve se to račune odjednom uplaćuju ogromne sume od po 10 i 20.000 dolara, krenula je istraga.

Dejvid Hajns mislio je da ga niko neće otkriti, Foto: Instagram/davidhines

Utvrđeno je da Hajnsove firme imaju sveukupno samo 12 zaposlenih i da je svakog meseca on lično oko 200.000 dolara na gubitku.

Umesto da to sanira sa ovim novcem, čovek je uzeo pare i trošio na provod sa devojkom, kupovinu automobila i na još neke bahatosti. Čudno je kako mu nije palo na pamet da će mu neko pogledati i Instagram profil jer se na njemu hvalio novim “kolicima” i raskošnim životom sa devojkom. Usred epidemije.

Sve bi možda i prošlo da pre 2 meseca nije izazvao saobraćajnu nezgodu nakon koje je priveden. Onda je krenulo češljanje a ovaj karma momenat koštao ga je svega, te sad sedi u zatvoru.

Majka troje dece otkačila momka, a onda joj se on osvetio na NAJBOLESNIJI mogući način



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar