Važno za sve vozače: Od sutra ZATVORENE zaustavne trake na auto-putu Obrenovac-Ub

Zbog radova na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Wikipedia/Srđan Popović

Na auto-putu E-763, deonica Obrenovac – Ub, u oba smera, sutra počinju radovi na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta, pa će do 15. avgusta od 07.00 do 18.00 časova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Na auto-put E-763, petlja Takovo – petlja Preljina, u oba smera, do petka, 31. jula, radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije za maglu, od 07.00 do 16.00.

Radovi u pokretu sa zatvaranjem zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-80, Bela Palanka – petl?ja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka, za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake između službenih prolaza.

Saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama, u oba smera, na auto-putu i u tunelskim cevima, a planirani rok završetka radova jex 3. avgust.

Bojnik – Leskovac, do 31. jula od 07.00 do 15.00č, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje saobraćaja. Alternativni putni pravac državni put II A reda broj 225, deonica Bojnik-Lebane.

Preko Brdo – Odvraćenica, produžava se do 10. avgusta obustava saobraćaja u trajanju od tri sata, dva puta dnevno, zbog radova na asfaltiranju kolovoza.

Prema podacima Uprave granične policije, u 17.15 sati teretna vozila su se na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu, zadržavala četri sata.

Na Kelebiji teretnjaci čekaju tri sata, a Batrovcima i Bačkoj Palanci po jedana sat.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar