Ovo je njegova godina: Nakon osvajanja Oskara, Bred Pit u trci za još jednu prestižnu nagradu

Glumac ima šanse da 2020. završi sa Emijem "u džepu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Tokom objavljivanja nominacija za nagradu Emi, koje se odigralo u noći između utoraka i srede, Brad Pit je izdvojen zbog svog kratkog nastupa tokom kog igra doktora Antonija Faučija u epizodi emisije Saturdai Night Live u aprilu.

To je druga nominacija za Emija u Pitovoj karijeri, a ujedino daje šansu proslavljenom glumcu da u istoj godini osvoji joše jednu veliku nagradu (Pit je prošlog februara osvojio nagradu Akademija u kategoriji sporednih glumaca za film “Bilo jednom u Holivudu”).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pitu su se u kategoriji “Izuzetni gostujući glumac” u kategoriji “Komedija” pridružila još dva saradnika: domaćini emisije Adam Drajver i Edi Marfi.

Bred je u karijeri (pored ove) imao još tri nominacije za Emija: dve kao izvršni producent za “Normalno srce” i “Nightengale”, i jedan kao gostujući glumac za svoje čuveno pojavljivanje u seriji “Prijatelji” 2002.godine. Pobednik je Emija za seriju “Normalno srce”.

U skeču, koji je emitovan kao deo epizode ​​emisije Saturdai Night Live koja je zatvorila 45-tu sezonu emisije, Pit je glumio dr Faucija kao državnog službenika koji je pokušavao da vodi zemlju kroz pandemiju koronavirusa. Skeč je završen tako što je Pit probio “četvrti zid” i direktno se obratio stručnjaku za zarazne bolesti: “A pravom dr. Faučiju želim da kažem – hvala vam na smirivanju i jasnoći u ovom nemirnom vremenu”, rekao je Pit. “Hvala medicinskim radnicima, prvim lekarima i njihovim porodicama na borbi.”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar