5 koraka do NAJDUBLJEG ženskog uzbuđenja: Evo kako da doživite najsnažniji tip VRHUNCA

Važno je da budete maksimalno opušteni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Pixabay

Žensko telo je puno erogenih zona, tako da je i normalno da postoji nekoliko vrsta orgazama koje žena može da iskusi.

U seksu je vrlo uzbudljivo kada doživite nešto novo, a ukoliko želite upravo tako nešto, probajte da postignete cervikalni orgazam.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žene koje su ga iskusile tvrde da je to najintenzivniji i najdublji ženski orgazam, a reč je o uzbuđenju koje žena doživljava stimulišući grlić materice.

Foto/Pixabay/Berzin

1. Pripremite se

Pre nego što vi i vaš partner krenete sa seksualnim igricama, pripremite se na poptuno uživanje i maksimalno se opustite. To je posebno bitno kod ove vrste orgazma, jer stimulisanje grlića materice, ako žena nije potpuno opuštena i spremna za seks, može da bude bolno, a to sigurno ne vodi kompletnom užitku.

2. Prvo probajte solo

Pre nego što partneru date “zeleno svetlo” istražite sami svoje telo, kako biste videli gde vam je granica. Kad imate potpunu kontrolu nad sobom, možete mnogo bolje da prepoznate i osetite šta vam odgovara, a šta ne.

3. Tokom seksualnog odnosa budite gore

Kada ste na partneru, penetracija je mnogo dublja nego u ostalim pozama, a osim toga možete i da kontrolišete tok ulaska penisa, brzinu i ritam. Ipak, pre nego što dozvolite partneru da uđe toliko duboko, budite sigurni da ste skroz uzbuđeni.

Foto/Freepik/freepik

4. Poslužite se seksualnom igračkom

Stimulacija cerviksa pretpostavlja najdublju moguću penetraciju za koju će vam trebati duži vibrator od prosečnog ili, ako ste te sreće, partnerov penis nešto većih dimenzija. Naravno, nema mesta očajavanju, jer postoje poze koje će kompenzovati tih nekoliko centimetara.

5. Eksperimentišite u različitim fazama ciklusa

Cerviks menja položaj i osetljivost kroz ciklus, pod uticajem hormona. Tokom menstruacije se spušta i tvrd je, a sa približavanjem ovulacije se podiže, postaje mekši i vlažniji, pa je tokom ovulacije potpuno mekan, nabrekao i vlažan. To je vreme kada je i najosetljiviji, pa je tad najlakše da se postigne cervikalni orgazam. Nakon ovulacije i približavanjem naredne menstruacije, ponovno se spušta i postaje tvrd.



Izvor: Objektiv.rs, Zadovoljna.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar