Žestok okršaj! Čume: Osuđen sam zbog njenih laži, Ivana: Pretio da će me seći na komade (FOTO)

Njegova bivša supruga optužena je da je svojevremeno dala lažan iskaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-Stock/Ivan Dobricic

Ljubiša Buha Čume je danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu rekao da je na zatvorsku kaznu od četiri godine i osam meseci osuđen zbog laži njegove bivše supruge Ivane Tulović, koja je optužena da je svojevremeno tokom postupka koji se vodio protiv njega u Trećem sudu, dala lažan iskaz.

“Osuđen sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenih laži. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je i rodila dete, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje. Možete zamisliti o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek, sve loše što može da se bude”, rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekadašnjem svedoku saradniku u procesima koji su svojevremeno vođeni protiv pripadnika “zemunskog klana”, sudilo se zbog navodno ukradenog “ferarija”, a zato što je, kako tvrdi Ivana lažno svedočila, protiv nje je podneo krivičnu prijavu. Tu prijavu je Prvo tužilaštvo prihvatilo i na osnovu nje podiglo optužnicu.

Ivana Tulović je, između ostalog tvrdila da joj je Buha pretio dok mu je dovodila ćerku u zatvor da je vidi, govoreći da će je: “Iseći na komade, na živo izvaditi bubreg, peći ga i pojesti”.

“To je posle i ponovio. Možete sudija zamisliti o kakvom psihopati se radi”, rekla je Tulovićka.

Foto/E-Stock/Miloš Rafailović

Buha je kazao da to nije tačno i da ona sve to radi kako bi joj ostalo obezbeđenje:

“Ona je jedan manipulator, stavila me je u zatvor da bi mi uzela pare. Nju je štitilo Treće tužilaštvo i sve je radila u dogovoru sa šefom tužilaštva Borisom Pavlovićem, koji uzima novac, a imam dokaze za to”, rekao je on.

U međusobnom prepucavanju, Tulovićka je Buhi “obećala da će ponovo završiti u zatvoru, jer joj preti”.



Izvor: Večernje novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar