Mali signali: Ako primetite ovih 5 znakova, sigurno joj se dopadate!

Ovako muvaju žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Freepik/senivpetro

Nekada je bilo nezamislivo da dama bude ta koja će krenuti u osvajanje muškarca.

Smatralo se da žene treba da budu osvajane, a muškarci ti koji će biti njihovi prinčevi na belom konju. Dakle, muškarac je taj koji se trudi i zavodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srećom, vremena su se promenila a iako i dalje važi da je lepo kad “jača polovina” načini prvi korak, sve više su dame te koje jasno stavljaju do znanja kad im se neko dopada.

Ana (34) i Petar (36) iz Beograda, ispričali su nam je jednu anegdotu sa početka zabavljanja. Naime, na početku on uopšte nije shvatao da joj se dopada.

Ana je pokušavala na sve moguće načine da mu privuče pažnju a kada to na kraju nije uspelo, potpuno je prekinula kontakt.

Sreli su se tek na nekoj proslavi kod zajedničkih prijatelja gde ona nije želela ni da mu se javi ni da mu čak pruži ruku.

Foto:Freepik/asier_relampagoestudio

Kad joj je prišao i pitao da li postoji neki problem, Ana mu je odgovorila da joj se ne obraća i da je loš čovek jer se tako ne odbija devojka koja pokušava da stavi do znanja da joj se dopadaš.

Petar je bio u šoku i bukvalno pitao kome se to on dopada uveren da bi bilo kakvo udvaranje primetio.

“Lepo sam te muvala i ti uopšte nisi reagovao”

“A izvini, kako si me to muvala”, pitao ju je Petar.

“Šta kako? Pa jesam te celo veče izazovno gledala ili ne?  Šta mi se tu sad praviš lud?!”

Naravno, nakon ove rečenice, kako kaže, Petar nije mogao da se ne nasmeje ali je nakon toga, iako je Ana još neko vreme ljuta, pokušao da sad on bude taj koji će da osvaja. Sada su već u srećnom braku nekoliko godina.

Foto:Freepik/cookie_studio

Dakle, možda žene nisu nekad direktne poput muškaraca ali i te kako imaju svoje metode privlačenja muške pažnje.

Naravno, postoje i one dame koje vrlo jasno stave do znanja šta žele od vas.

Ipak, za još nekog Petra tamo negde, dobro je znati kako protumačiti određene signale.

Ovo su najšeće taktike nežnijeg pola, a da to možda niste ni znali

Foto:Freepik/prostooleh

Način na koji pričaju

Devojke obično promene nači na koji govore kada u u blizini mušakrac koji im se sviđa, pa tako pokušavaju da budu slađe i umiljate ne bi li im se svidele i zapale za oko. Ako primetite da se devojka mazi dok priča i da deluje previše umiljato, onda je to siguran znak da pokušava da vam se svidi.

Smeškanje

One će se trutiti da se stalno smeju i da vam stave do znanja da su oduševljene vašom pojavom i vašom pričom. Smeškaće se čak i kada to nije potrebno, a to je odličan znak da one žele da vas privuku i da vas osvoje tvrde na portalu muškimagazin.

Dodiri

Sigurno vam se hiljadu puta desilo da vas neko kroz smeh dodirne ili zagrli. Okej, svi mi imamo drugarice koje su prosto takve. Ali, ako devojka to radi skoro stalno, a inače se tako ne ponaša sa vama, verovatno znači da želi da vam se približi i da vas dodirne, ali i da vam pokaže da je željna vašeg dodira.

Foto:Freepik/halayalex

Gleda vas direktno u oči

Devojke koje su zaljubljene imaju tendenciju da muškarca gledaju direktno u oči duži vremenski period. Zbog toga ako to primetite, odmah krenite u akciju, jer je to jasan znak da se vi njoj sviđate.

Konstantno traže način da pričaju sa vama

Ako primetite da ona stalno želi da priča sa vama, čak i kada nema razloga za to, verovatno znači da ste joj zanimljivi i da je ona bacila oko na vas. Tim pre ako voli da sluša teme koje su vama zanimljive, odnosno pušta vas da pričate o sferama interesovanja i prati vas sa punom pažnjom.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar