Trudnica sa drugaricom obijala stanove po Beogradu: Samo jedna provala “teška” 25.000 evra

Samanta i Zorica su imale specifičan način obijanja stanova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Policajci sa Starog grada su po nalogu zamenika Prvog osnovog javnog Tužilaštva, uhapsili dve žene zbog sumnje da su u prethodnom periodu obile i opljačkale devet stanova na centralnoj gradskoj opštini.

Uhapšene su Samanta N. i Zorica J. i određeno im je zadržavanje do 48 sata po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva. Jedna od uhapšenih obijačica stanova je u petom mesecu trudnoće. Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da su dve žene iz Surčina samostalno radile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon današnjeg hapšenja, kod Samante su pronađeni ključ, 2 odvijača, 1.350 evra, skupoceni ručni satovi vrednosti oko 15.000 evra, zlatni nakit. Kod Zorice je nakon hapšenja pronađeno 500 evra i 7.000 din. Do sada je potvrđeno da su obile devet stanova i odnele stavri velike vrednosti. Iz jednog od obijenih stanova uzele su 25.000 evra.

Samanta i Zorica su imale specifičan način obijanja stanova. One su, naime, lomile cilindar vrata, a nakon pljačke vraćale su ga na svoje mesto, kako bi prividno izgledalo da je sve u redu. Na rukama su nosile nazuvice. Istraga je u toku.

Muškarac iz Sopota “operisao” po Aranđelovcu: Tuđi auto rastavio na delove



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar