“Ovo bi nam bilo prvo dete, nema meni pomoći”: Suprug preminule porodilje (27) iz Niša SLOMLJEN od bola

Ne može da prežali smrt supruge i bebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Youtube

Saša P., suprug preminule porodilje Aleksandre (27) je u telefonskom razgovoru za Kurir rekao da još nije svestan tragedije koja ga je zadesila i da ne može da prežali smrt supruge i bebe.

“Očajan sam. Nismo imali dece i ovo bi nam bilo prvo”, rekao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljudi mu nude pomoć sa svih strana, ali, kako kaže, za njega pomoći nema:

“Svi prijatelji i kolege, od Niša do Beograda, angažovali su se da mi pomognu, ali meni pomoći nema”, rekao je on i dodao da još uvek nije svestan nesreće koja ga je zadesila.

Podsećamo, trudnica Aleksandra P. (27) iz doljevačkog sela Orljane, koja je u teškom stanju priključena na respirator na odeljenju intenzivne nege Klinike za ginekologiju u Kliničkom centru Niš zbog sumnje na koronavirus, porodila se juče, a novorođeni sin je odmah posle porođaja, nažalost, preminuo. Jutros, u 8:55, i majka je, takođe, izgubila bitku za život.

Doktor Janković: Njeno stanje se od prijema pogoršavalo

Direktor Klinike za anesteziju i reanimaciju prof. dr Radmilo Janković kaže da je porodilja poslednjih nedelju dana bila u intenzivnoj nezi gde su ona i beba bile na 24-časovnom monitoringu, praćena od strane akušera i intezivista.

“Nakon hitnog carskog reza, beba je nažalost preminula, a stanje majke je i pre samog porođaja bilo kritično, sem pogoršanja gasne razmene, bolest je dobila i sistemski karakter”, rekao je dr Janković.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar