Drama na Novom Beogradu: Pokušan NASILAN UPAD u kliniku ispred koje je Čeda tukao vlasnika reketom

Kako navodi Ivkovićev pravni zastupnik, slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Privatna arhiva

Dejan Dubajić, pravni zastupnik vlasnika klinike “Fizio Centar” Žarka Ivkovića, kojeg je u subotu lider LDP Čedomir Jovanović pretukao reketom, kaže za Objektiv da su noćas nepoznata lica pokušala da provale u ovaj zdravstveni objekat u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Kako navodi, slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku.

“Noćas je pokušan nasilan ulaz u ‘Fizio Centar’ na ista ona vrata ispred kojih je u subotu, oko 16.50 minuta, bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović naneo telesne povrede reketom za tenis vlasniku ambulante za fizikalnu rehabilitaciju Žarku Ivkoviću”, naveo je Dubajić.

On podseća da je Ivković tom prilikom dobio brojne hematome po glavi, rukama i leđima, krvarenje na ruci je bilo zaustavljeno uz nekoliko “kopči”, a ruka mu je imobilisana. Dodao je da Ivković neće biti sposoban za rad dve nedelje.

Foto/Privatna arhiva

“Skrećem pažnju da je povod za prebijanje Ivkovića od strane Jovanovića bilo odbijanje Ivkovića da vozaču Jovanovića, gospodinu Nebojši Maslovariću, zvanom Žule, dozvoli da po nalogu Čedomira Jovanovića na vratima ambulante Ivkovića promeni brave”, rekao je Dubajić za naš portal.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar