Škarić: “Festivali su otkazani u terminu u kome su bili predviđeni, ali to ne znači da neće biti održani”

Još se čekaju datumi kada će manifestacije sledeće godine biti održane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Jubilarni 20. Egzit festival i 60. Sabor trubača u Guči, kao ni Beer fest i Music week neće biti održani u predviđenom terminu. S obzirom na to da se epidemiološka situacija u zemlji nije popravila, dva najpoznatija muzička festivala u Srbiji, svoje jubilarne rođendane moraće skromnije da obeleže.

Još se čekaju datumi kada će manifestacije sledeće godine biti održane. Šta će biti sa kartama koje su unapred kupljene? Da li će važiti sledeće godine i koliku štetu trpe organizatori zbog otkazivanja, neka su od pitanja na koje je odgovorio Milenko Miki Škarić, vlasnik Skymusic Corporation-a, gostujući na televiziji.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

“U suštini festivali su otkazani u terminu u kome su bili predviđeni, ali to ne znači da neće biti održani. Pitanje je da li mi možemo spasiti tu celu industriju”, kaže Škarić.

“Što se tiče ulaznica, svuda u Evropi karte za događaje koji su otkazani važe za taj isti događaj ukoliko se on održi u roku od 12 meseci”, ističe on i dodaje da se nada održavanju festivala.

Ukoliko postoji promil šanse da festivali budu ove godine, kako kaže, oni će biti održani:

“Svi smo u misiji da se ova industrija spasi, tako da mislimo da će izvođači biti vrlo blagonakloni bilo kojoj vrsti održavanja festivala, u bilo kom terminu jer svi to želimo”, dodaje on.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

“Ukoliko zdravstvo proceni da je takva vrsta događaja moguća, uz smanjenje broja ljudi, nošenje maski, kapije sa dezinfekcijom… Mi smo voljni sve to da uradimo”, kaže on.



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar