Poza DIREKTORKA: Sporo ili brzinski, svaki muškarac će poželeti da bude ovako KAŽNJEN!

Sto i stolica su jedino što vam je potrebno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pexels.com/MarxIlagan

Dominanta direktorka koja zove svog podređenog u kancelariju i zaključava vrata, verovatno vam je prva asocijacija na naziv poze. Veoma je verovatno da je tako nekom situacijom i inspirisana.

Ova poza, zaludela je brzo parove širom sveta, pogotovo one koji vole igranje uloga – a kada se tu još doda i malo “kažnjavanja” od strane direktorke, eto čitavog filma.

Ne samo što obećava snažne orgazme u kratkom roku, ako je verovati onima koji su probali, već je i idealna kada biste želeli nešto nabrzaka.

Sto i stolica su jedini predmeti koji su vam potrebni. Poza je zavodljiva i uzbudljiva što doprinosi povećanju užitka i strasti.

Foto/Pixabay.com

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac  sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama.

Njene noge treba da budu postavljene sa leve i desne strane stolice kako bi podupirale njeno telo, dok laktove smešta na sto ispred sebe.

Foto/Unsplash/Pablo Heimplatz

Muškarac treba da je drži za struk i naginje je napred – nazad.

Iako će vam se u početku učiniti komplikovao, kroz nekoliko pokušaja lako možete da se ustalite sa partnerom i uživate kao nikada do sada.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar