Romanin dečko PROKOCKAO 830.000 evra?! Dugovao zelenašima, porodica SVE rasprodala da ga spasi?

Šokantni detalji iz života Romaninog dečka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Pop pevačica Romana Panić završila je u zatvoru u Brizbejnu u Australiji nakon što je osuđena na 12 meseci zatvorske kazne zbog pljačkanja bankomata u ovom gradu. Saučesnik u ovim kriminalnim radnjama bio joj je dečko Filip Mrkajić koji je osuđen na 18 meseci zatvora.

Kako piše “Kurir”, ovaj muškarac vodio je buran život pre ovog hapšenja. Naime, kako se navodi, on je odrastao u imućnoj porodici koja je držala lanac zlatara, a onda je sve krenulo nizbrdo kada je upao u loše društvo i počeo da se kocka. Kako piše pomenuti list, Filip je na kockanje potrošio u jednom momentu neverovatnih 830.00 evra koje je uzeo od zelenaša.

foto:ScreenShot/Youtube

Filip je potom morao da im vrati taj novac, a tek tada su krenuli problemi. Kako navodi “Kurir”, Filipovi roditelji morali su da prodaju skoro svu imovinu kako bi zelenašima vratili dug. Prvo su prodali zlatare, a kako to nije bilo dovoljno da se vrati dug, prodali su i stanove, te zadržali samo kuću u kojoj su živeli.

Ugrožava zdravlje i KAŽNJAVA SEBE: Romana odbija da jede u zatvoru!

Kako se dalje navodi, Mrkajić je nakon svega otišao u Italiju gde je najviše boravio, jer njegova porodica ima stan u Milanu, koji se jedva uspeli da sačuvaju od zelenaša. Tamo je trgovao svime što je moglo da mu donese laku i brzu zaradu, a jedno vreme je čak bio u biznisu i sa kriptovalutama.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar