Ceca se oglasila povodom nasilnih PROTESTA u Srbiji: “Kamenom na pendrek…” (FOTO)

Pevačica smatra da treba da budemo dostojanstveni

foto:E-stock/C.Vukojicic

U više gradova u Srbiji protekla četiri dana održani su protesti na koje niko nije ostao ravnodušan.

Pojedine javne ličnosti su rešile da se oglase i javno iznesu mišljenje o ovim događajima u našem društvu, a jedna od njih je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

“Nisu ove dve Srbije! Ovo je jedna jedina, naša Srbija! Ubija nas korona, užasava nas nasilje, šokirani smo rušenjima, sramne fotografije iz naše lepe zemlje odlaze u svet! Kamenom na pendrek, pendrekom na kamen – ne smemo da dozvolimo”, napisala je Ceca na društvenoj mreži Instagram, pa nastavila:

Foto: Screenshot/Instagram

“Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone, ali očigledno i od nas samih! Pomozimo sami sebi! Ne ruši grad – sramota! Pojedinci, ne napadajte novinare i policiju – sramota! Pojedinci, ne brukajte uniformu – sramota! Ne povređuj druge – sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da zbog toga nikoga ne ugrožava, niti da bude ugrožen. Budimo dostojanstveni i u neslaganju, neka nas dragi Bog sačuva! Živela Srbija”, zaključila je Ceca.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (22)

Ostavi komentar

  • Zena lepo rekla, a sta tu nije jasno i posteno. Svi smo mi razlicitih misljenja. Ceca Ceca.Zena rekla javna licnost. Pa nece mene jludi da slusaju.

   Odgovori
 1. Jel se oglasila u svojstvu srpske majke? Pevačica narodne muzike (ako je to “narodna” muzika) savetuje šta treba da rade narod i policija. Uostalom, kakvo umno mišljenje! Drži se mikrofona, Ceco !

  Odgovori
 2. Ti si rasirila virus I sad si se nasla da pricas nama. Sram te bre bilo usred epidemije organizujes slavlja, too je sramota. Treba da odgovaras zbog sirenja zaraze. Pokri se usima. Osim toga, nisi ti ta koja treba da daje savete ovom drustvu.

  Odgovori
 3. Sve sto se zapali i srusi mora da se plati a koce drugu nego mi smrtnici , zato postoje izbori ne ulica

  Odgovori
 4. Zar ona da nam drzi pridike . Zeno zaustavi se vise kome si ti vise bitna kad se narod bori da prezivi sve ovo sto nas je snaslo.

  Odgovori
 5. Ceco, ne brukaj se, ko je podelio Srbiju. Pričaš da bi rekla, a ništa ne kažeš. Šta ce ti to ako nemaš “petlju”, nisi ti glupa.

  Odgovori
   • Nije Ceca glupa, ona je samo prikriveno primitivna i beskrupulozna. A ti Tofa i takvi kao ti, ste bedni mali umovi koji ne mogu da mnogo raspoznaju šta i kako je kulturno, pametno i plemenito. Nego, eto, cene pevaljke iz kriminogene sredine, plus se dive pesmama bez sluha.

    Odgovori
 6. Ceco,… Imaš Karleušu pa se sa njom prepucavaj, koja je pametnija… Mani se politike i policije. Svako radi svoj posao onako kako misli da treba…

  Odgovori
 7. Kamo srece da u Srbiji vecina misli kao Ceca !! Onda ne bi niko krenuo kamenom na pendrek te ne bi ni pendrek proradio !

  Odgovori

Ostavite komentar