Bivša prijateljica Melanije Tramp najavljuje memoare o haosu u Beloj kući, dosad nezabeleženom u istoriji

Sve sada zanima šta će sve spomenuti o svojoj bivšoj prijateljici i njenom mužu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Bela kuća, od kada je Donald Tramp kročio u nju, prate brojne intrige. Sada nekadašnja savetnica Istočnog krila i bivša najbolja prijateljica prve dame Melanije Tamp, Stefani Vinston Volkof, najavljuje detalje o kontroverznom bračnom paru u memoarima pod nazivom “Melanija i ja: Moje godine kao savetnika i bliske prijateljice prve dame”, prenosi Večernji list.

Memoari bi, prema pisanju Veniti Fera, trebalo da budu objavljeni 1. septembra. Prema najavama izdavača, ovo će biti eksplozivna knjiga koja će do najsitnijeg detalja opisati prijateljstvo autorke s Melanijom Tramp, koje je trajalo čak 15 godina, ali i opisati ceo haos u Beloj kući, dosad nezabeležen u istoriji. Njihovo prijateljstvo nije se najbolje završilo, zbog čega mediji najavljuju kako će ova knjiga biti prilično negativno naklonjena prema porodici Tramp.

Stefani je kao članica visokog društva u Njujorku radila, potpuno besplatno, kao savetnica Melaniji Tramp u Istočnom krilu u Beloj kući sve do februara 2018. godine kada je odlučila da je napusti zbog kontroverze.

Naime, Stefani Vinston Volkof te godine je bila glavna tema američkih medija kada se saznalo da je njena firma WIS Media Partners dobila 26 miliona dolara za posao koji su obavili tokom inauguracije Donalda Trampa. WIS Media Partners osnovana je samo 45 dana pre inauguracije i za svoj je posao plaćena više od ijedne druge firme. Zbog svega, otkaz joj je uručila upravo Melanija, i to putem mejla, u kojem je stajalo: ‘Žao mi je što se naši profesionalni putevi, kao i privatna druženja, sada moraju prekinuti, no teši me činjenica da naše prijateljstvo nadmašuje politiku. Hvala ti još jednom. Puno ljubavi!’ Nakon tog haosa, Stefani je za Njujork Tajms rekla kako su je oni jednostavno “bacili pod autobus”.

“Jesam li dobila otkaz? Nisam. Jesam li lično primila 26 miliona dolara ili 1,6 milijuna dolara? Nisam. Jesu li me bacili pod autobus? Jesu”, rekla je u službenoj izjavi. Zbog svega, sve sada zanima šta će sve spomenuti o svojoj bivšoj prijateljici i njenom mužu.



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar