Ova žena ima najduže NOGE, ali i veliki problem: Stalno se povređuje, a tek koji broj cipela nosi (FOTO)

Prvo je u mladosti bila očajna, a sada dar prirode ne bi menjala ni za šta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/rentsenkhorloo_bud

Rentsenkorlo Bud (29) ponosna je vlasnica najdužih nogu na svetu. Od kukova do peta ona ima čak 130 centimetara.

Rentsenkorlo, koja je inače iz Mongolije a sada živi u SAD, potiče iz porodice u kojoj su svi visoki.
Otac takođe ima 210 centimetara, a mama 185. Iako su je zbog visine vršnjaci maltretirali, ponosna je na svoju posebnost i smatra da su visoke devojke prelepe.

 

View this post on Instagram

 

It’s FRIDAY??

A post shared by Renny??? (@rentsenkhorloo_bud) on

“Kad sam bila mlađa, osećala sam se loše zbog svoje visine. Zbog drugih sam se osećala neprijatno, ali sad me to čini posebnom, zato se i osećam dobro. U poslednjih 15 godina prihvatila sam svoju visinu, a počele su da mi se sviđaju i i moje duge noge”, kaže Rentsenkorlo.

Sada je postala model, a uglavnom radi za kompanije koje proizvode odeću za visoke devojke. Međutim, njena visina stvara joj mnoge probleme.

“Sva vrata su preniska za mene i uvek udarim glavom u okvir. Pronalaženje odeće takođe je vrlo teško. Nosim cipele veličine 48, ali ne mogu da pronađem tako velike cipele u SAD, pa ni u Aziji, Mongoliji i Kini. Pokušala sam i u Americi nekoliko puta, ali nisam ništa pronašla. Sada uglavnom kupujem preko interneta”.

Iako su joj neki aspekti života drugačiji i teži nego drugima, Rentsenkorlo kaže kako se sad već navikla na visinu i ne bi je menjala ni za šta.

Otvoren prvi svetski muzej BIKINIJA, muškarci se topili od sreće na licu mesta (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, CDM

Komentari (1)

  1. Moja mama ima takve je..no duge noge i visoka je žena. Još kad se popne na potpetice,.. uhhh! Izaziva vrtoglavicu muške populacije. Uvek je u šetnji sa mojim očuhom, koji je nizak, kratkonog i nabijen, izgledala tako dominantno u visini i sexy, dok je očuh dominirao snagom i energijom. Iako su mi uvek delovali groteskno, u krevetu su bili baš ekstra spoj, a moje sestre izgledaju tako savršeno skladne i zdrave.

    Odgovori

Ostavite komentar