4 načina da ga potpuno izludite! Poljupci na ovim mestima dovešće ga do vrhunca za tili čas!

Uzbudite ga usnama na najbolji način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pressfoto

Poljubac nije pritiskanje usana na usne drugog. Poljubac je seks, ali i malo više od toga. Bolji od seksa i intimniji. Zato ga moramo uokviriti na odgovarajući način. Jedni čak i tvrde da je to najintimnija stvar koju nekome možete dati.

Bilo kako bilo, znate i sami da nekad upravo zbog savršenog poljupca imamo utisak da nas je neko “izuo iz cipela” – leptirići u stomaku, strast, požuda. A uz samo malo znanja i veštine, poljubac može pojačati tempeaturu u spavaćoj sobi i povećati zadovoljstvo.

Na sajtu Dormeo, stručnjaci su dali  par saveta kako da svog partnera  uzbudite na najbolji i najlepši način, koristeći samo moć poljupca.

Prepoznajte osetljive tačke

Ne, ne te pristupne tačke. Postoje tri para neverovatno osetljivih mesta na licu muškarca (a u stvari i žena): krajevi usana, spoljašnja oblast očiju, i ta izvrsna izdubljena mala mesta iza ušnih školjki.

Umesto da idete pravo na njegove usne, poljubite ga nežno i zavodljivo dva ili tri puta na jedno od ovih osetljivih mesta da podignete raspoloženje i pojačate njegovo iščekivanje. Treba vam inspiracija? Gledajte “Čudesnu sudbinu Amelije Pulen” i obratite pažnju na scenu ljubljenja pred kraj filma.

Ona to radi savršeno. (Ipak je ona Francuskinja.)

Takođe, jedna od savršenih mesta su i jamice na ramenima i naravno, nezaobilazno, duž kučme…. U tome će svako uživati.

Foto/Pixabay/StockSnap

Zadirkujte ga

Ovaj savet zahteva određeni stepen finese. Stričnjaci tvrde da ukoliko preterate sa tim, može postati frustrirajuće i uništiće mu raspoloženje. Opet, ne odete li daleko sa time, vrlo je verovatno da on to onda neće ni primetiti. Dakle, zadirkujte ga.

Zaista divan, nežan poljubac uzrokuje iščekivanje i rasplamsavanje strasti. Gledajte se pravo u oči, krenite da ga poljubite, a zatim se zaustavite tik pred njegovim usnama i čekajte sa osmehom koji, kao da, govori “Hajde, izazivam te!”

Maleni ugriz, kratak dodir Vašim jezikom, pokret prema nekim od njegovih pristupnih tačaka, pa nazad pred usne. Možete da radite ovo sve dok vidite da on uživa – izazov, zadirkivanje, maleni poljubac, uskraćivanje nečega što izgleda da obećava više – a zatim, kada je pogodan trenutak, ispunite tu mučnu želju koju ste do sada razvijali sa punim, zadovoljavajućim i romantičnim poljupcem.

Isto tako, ukoliko ga ljubite po telu, sitnim poljupcima pravite putanju.. Kad dođete do određenog dela, zastanite i pogledajte ga… Neka iščekuje šta će dalje biti…

Foto/ Freepik/ master1305

Menjajte između intenziteta nežnosti

Održite svoj poljubac zanimljivim menjajući ga. Nakon poprilično intenzivnog ljubljenja, skrasite se na minut uz blago i nežno štipanje i ljubljenje. Napravite kontakt očim da održite vezu na različitom nivou od ljubljenja. Uverite se da razvijate prirodan ritam. Ako je suviše lagan, bićete nezadovoljni na kraju. Ako nikada ne dolazite do vazduha, može postati pomalo nadmoćno. A ako menjate između ove dve tehnike prebrzo, samo ćete zbuniti jadnog momka.

Foto/ Freepik team

Koristite više od svojih usana

Najbolji poljupci koriste više od usana. Za potpuno zapanjujuću tehniku ljubljenja, naučite da koristite svoje prste, svoj dah, pa čak i nos u nežnim i romantčnim trljanjem. Ako imate duge notke, nežno prelaženje preko njegove ruke ili niz kičmu dok se ljubite (ljubite njegove osetljive tačke) stvoriće zarazno intenzivan osećaj. Vaš topli dah preko njegovih usana, ušiju ili njegovog vrata će ga naježiti ako se pravilno izvrši.

Ovi saveti i trikovi, sami po sebi ili u kombinaciji će Vam pomoći da se neodoljivo i nezaboravno ljubite, i nateraćete svog momka da poželi da se vrati za još. Dobro uvežbajte ove tehnike i obogatite Vaš ljubavni život.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar