KIJA javno upozorila osobu koja je uznemirava: PSIHO! Nađite život, ne trebam vam ja NA KIČMI! (FOTO)

Ovo je jako razljutilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Pevačica Kristina Kija Kockar podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu informaciju da je jedna osoba uznemirava odnosno progoni i šalje poruke uznemirujuće sadržine. Kiju je ovo izgleda jako razbesnelo te je odlučila da javno upozori ovu osobu da se ne treba ovako “igrati” sa njom. Kristina je na ovoj društvenoj mreži napisala da će joj biti zadovoljstvo da ovu osobu nađe i pokaže joj šta je pravo maltretiranje:

“Sećate li se kad je Tea u emisiji rekla ime i prezime osobe koja je maltretira na društvenim mrežama i da su joj trebale godine da je nađe? E sad, onog jadnog iz Herceg Novog,od prošle godine, što je stavio “story” u vezi narkotika smo našli za pet min, od adrese do kakva jaja voli da jede, pa popio i krivičnu jer da ga nađem imam više resursa. ZAPAMTITE TO!”, napisala je Kija, pa dodala:

“Pošto trenutni psiho, po mojoj proceni osoba kojoj možda nisam odgovorila na poruku, po 10373729 pravi lažne profile, obezbediću joj da gostuje u Ami Dži-ju, da se žali na mene, jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram. Ukoliko je to osoba koju znam, što je verovatno, biće mi još veće zadovoljstvo. Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi. Samo gubimo vreme. Širimo ljubav.”, napisala je pevačica.

foto:ScreenShot/Instagram


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar