Ovih 5 horoskopskih znakova je najlakše odvući u KREVET! Pohotni su i imaju izuzetno PRLJAVU maštu

Da li možete da pretpostavite koji su u pitanju?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/jcomp

Oni koji se u nju razumeju, kažu da astrologija krije odgovore na mnoga pitanja.

Kada su u pitanju horoskopski znaci, neminovno je da svaki ima određene karakteristike i karakter.

Ali na osnovu njega, takođe, možete da znate i šta da očekujete od određene osobe u krevetu.

Ekspert za seks Nadja Bokodi je snimila video na Jutjubu u kome je otkrila koji znakovi zodijaka se smatraju najpohotnijim i uživaju u neobičnim stvarima u seksu.

Ovi horoskopski znaci se smatraju najpohotnijim:

Foto/ Freepik team

Ovan

Ovan je poznat po svojoj odvažanosti i dominaciji, pa ne čudi što satima voli da se igra među čaršavima. Od svih znakova, pokušaće bilo šta u spavaćoj sobi. Obično uživaju u BDSM-u, odnosno potčinjavanju na razne načine.

Foto/ Freepik/ Pressfoto

Lav

Lav je malo staromodan i romantičan, a to se ogleda i u nihovim seksualnim životima. Oni uživaju u vreloj akciji, a mogu da postanu prilično fokusirani na to da svoje partnere dovedu do vrhunca, te ponekad zaboravljaju na sebe.

Foto/Pexels.com/ W R

Škorpija

Škorpija vas zaista može iznenaditi neverovatnim umećem u seksu, avanturističkim i simpatičnim stvarima. Spremni su da probaju sve u spavaćoj sobi, poput vibrirajućih igračaka za seks. Pripadnici ovog znaka vole da unose spontanost u svoj seksualni život.

Foto/Freepik.com/cookie_studio

Strelac

Strelac je po prirodi znatiželjan što ga čini odličnim u krevetu. On voli da gleda porno filmove jer im ova vrsta sadržaja pomaže da istraže svoj odnos i fetiše. Uvek su otvoreni da probaju bilo šta u seksu, te se može reći da je njihova filozofija da sve treba probati jednom.

Foto/Pexels.com

Vodolija

Kada je u pitanju intimnost, Vodolije vole malo da rizikuju. Obožavaju nova iskustva i žele da probaju seks na javnom mestu. U stvari, one vole da se predaju trenutku i strastima, i cene svaku sekundu tokom dobrog seksualnog odnosa.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar