Janjuš OTVORIO DUŠU pred zadrugarima: Ponizio sam se 100 puta, sramota me je, plašim se! (VIDEO)

Bivši košarkaš je otkrio od čega strahuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Jedno od pitanja koja su danas u “Zadruzi” postavljena tokom segmenta “Pitanja gledalaca” bilo je upućeno Marku Janjuševiću Janjušu, a bilo je u vezi sa njegovim odnosom sa ljubavnicom Majom Marinković i njihovim naglim ponovnim pomirenjem

“Prvo si rekao da ćeš se vratiti ženi, a onda si primio ljubavnicu u krevet, znaš li ti šta želiš?”, glasilo je pitanje gledaoca.

Foto: Screenshot Youtube

“Rekao sam to, to je bilo kad je ona ono izjavila, ja sam rekao onda da ću da je molim za oprost, onda je ona rekla da nije tako mislila, pa je plakala. Iskreno, ja kada sam govorio za Maju da nemam poverenje u nju, da sve to što sam ostavio zbog nje, kad ja kažem, zašto sam u nekim situacijama tako skeptičan, to je moje nepoverenje, jer ona ima 24 godine i jednostavno da je ne zanimam u sekundi, ona može da ode, onda sam ja izvisio, to je neko moje mišljenje. Ponizio sam se 100 puta, više me je i sramota. U ovakvim situacijama kakve se dešavaju sve to me plaši, ne bih mogao da trpim mnogo stvari koje je ona uradila, ne bih mogao da trpim i sve te situacije koje se dešavaju, da ja nju menjam, to je teško. Nemam neko poverenje, jednostavno, ne znam, ja sam radio stvari da bih kupio neki mir”, rekao je Janjuš.

Foto: Screenshot Youtube

“Mislim da je iskren, ovako treba uvek da govori, da bi ga ljudi razumeli. Ja znam da on nema poverenja u mene jer sam ja mlada. Ali kad kaže da je neke stvari uradio da bi imao mir, mislim da tu nije iskren”, dodala je Maja.

“Svaki dan me plaši, ja mislim da je moja ćerka ljuta i to svaki dan. Matiran sam ovde u ovim situacijama”, dodao je Janjušević.

Zadrugari su potom iznosili svoja mišljenja o njihovom odnosu, a kako je sve proteklo pogledajte u donjem snimku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar