Kod Vučevića nema staha od 43.478 zaraženih u nedelju: NBA je jedna od najboljih organizacija na svetu!

Bliži se nastavak NBA lige, uz mnogo dilema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:/printscreen youtube

Na Floridi, gde bi trebalo da se održi završnica, raste broj slučajeva koronavirusa, pozitivnih ima i među igračima. Neki su i iskoristili mogućnost da odbiju da igraju u takvim uslovima.

A domaćin završnice sezone – crnogorski as Nikola Vučević iz Orlando Medžika – veruje da će sve biti u redu.

“Pričao sam sa igračima koji dolaze iz regije odakle sam i ja – Srbije, Hrvatske – i niko mi nije spomenuo da je zabrinut. Bićemo u Orlandu, ali prilično zatvoreni od ostatka sveta, mislim nema mnogo razloga za brigu”, kazao je Vučević.

“Nismo kao turisti, sve organizuje NBA. Jeste drugačije, ali pitanja su uglavnom – šta da ponesem sa sobom ili šta da radim tamo?”

Florida je u nedelju zabeležila 43.478 slučajeva koronavirusa, ali će igrači i osoblje svih timova biti u izolovanom okruženju.

“Nikada nisam ni razmišljao da ne igram. Pričamo o NBA ligi. To je jedna od najboljih organizacija na svetu, ne samo u sportskom svetu, već uopšte.”

Vučević se sada fokusirao da provede što više vremena sa porodicom, a razmišlja i o sitnicima…

“Ostaćemo dugo, možda sedam, osam, devet, deset sedmica… Možda i plej-of… Biće veoma toplo… Takođe, moram da nađem način da ispunim vreme – knjigama, video igricama, filmovima… Pakovaću se nekoliko dana, da ne bih ništa zaboravio”, kazao je Vučević.

Grom iz vedra neba: Selektor Srbije NOVI TRENER Fenerbahčea!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar