Ispovest Zlate Numanagić potresla fanove: “Vređaju me kada mi nude honorar manji od 6.000 dinara”

Objašnjava da zbog toga u poslednje vreme odbija uloge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Glumica Zlata Numanagić, koji svi pamtimo po njenom liku u “Srećnim ljudima”, otkriva da joj danas nude mnoge uloge, ali da ih uglavnom odbija jer su, kako kaže, honorari uvredljivi i smatra da to nije zaslužila, piše Blic.

Objašnjava da je nekada ima troduplo veći honorar nego sada.

“Dobijala sam troduplo veći honorar nego danas. Srećom, „Srećni ljudi“ su jedan od poslednjih poslova za koji dobijam novac za reprize. To su bili autorski ugovori u kojima će moj sin, kada odem sa ovoga sveta, nekoliko godina imati prava na izvestan postotak tih tantijema. Zamenila sam tada Tanju Bošković posle 25 epizoda, bio je to rudarski posao, ali sam bila i dobro plaćena. Danas mi nude mnogo toga, ali sam odbila, jer su honorari uvredljivi. Ne moram da radim zbog novca, želim da radim zbog posla. Bolje bi mi bilo da mi kažu evo vam jedan dinar, ali da radim, nego da mi daju 50 ili 150 evra, koliko mi nude. Nisam zaslužila da me tako neko uvredi”, naglašava glumica i dodaje da nije ljubitelj načina na koji se danas snimaju serije:

Marlon Brando je umro pre 16 godina: Evo šta niste znali o glumačkoj ikoni Holivuda

“Svaka serija prati svoje vreme. Međutim, vidite koliko ima nasilja u tim novim serijama, koliko ima uznemiravajućih scena. Moramo da naučimo s tim da živimo, jer je vreme surovije i ljudi su suroviji. Meni je jako žao jedne stvari što smo mi jednu epizodu radili pet dana sa fantastičnom serijom koja je imala probe. Vi danas umesto pet dana imate pet sati u kojem se snimi jedna epizoda. To ne može da donese kvalitet!”, kaže Numanagićeva.



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. U pravu je. Ja slucajno pogledah 1. epizodu Mocvare. Podjem da pogledam drugu, nisam sigurna, kad vidim neka deca se mazu gov..ima po licu. Brze - bolje pobegoh. A psovke.... Svaka druga recenica teska, prostacka, psovka. Uzas

    Odgovori

Ostavite komentar