Dokazano: Šta muškarci ZAISTA vide kada gledaju u vaše GRUDI i da li je to dobro za njihovo zdravlje?

Od malih nogu, muškarci su opsednuti ženskim grudima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com/Werner Heiber

Da su muškarci opsednuti ženskim grudima, nije nikakva novost.

Ono što je zanimljivo je pogledati rezultate istraživanja koja su dokazala da je gledanje, ali i pipkanje ženskih grudi lekovito za jači pol.

Ne, nismo mislili lekovito u seksualnom smislu.

Studija iz 2012. godine je pokazala da gledanje u ženske grudi u dužini od 10 minuta svakog dana produžava život i poboljšava funkcije kardiovaskularnog sistema.

Foto/Pixabay.com/ Gregory Botha

A još interesantnije je istraživanje Univerziteta iz Santa Fea u Kolumbiji, koje je, na uzorku od 200 muškaraca različite starosne dobi, dokazalo da je pipanje dojki, umanjilo stres i anksioznost za neverovatnih 90 odsto, naročito ako su u bliskoj vezi sa damom čije poprsje pipaju.

Takođe, ako ste se nekada pitali šta muškarci zaista vide kada gledaju ženske grudi, evo i odgovora.

Foto/Pixabay.com/Igor Link

1. Volite veće grudi?

Ukoliko preferirate veće grudi, jedan od znakova bi bio i da ste spremni da postanete otac. Jedna studija je pokazala da muškarce koji žele decu obično privlače pozamašnija poprsja, dok pripadnici jačeg pola koji ne planiraju porodicu više vole manje grudi.

2. Prosek je najpopularniji

Iako važi predrasuda da muškarci najviše vole velike grudi, studija je dokazala da su dojke prosečne veličine najpopularnije.

Foto/Pixabay.com/ Максим Калмыков

3. Vaše finansijsko stanje je bitno

Siromašniji muškarci koji jedva sastavljaju kraj sa krajem gravitiraju ka velikim grudima, dok oni imućniji vole manje grudi.

4. Ne gledajte na prazan stomak

Sklonost ka grudima se objašnjava raspoloživim resursima, i pokazalo se da muškarci koji su siti, manje pažnje posvećuju velikim grudima. Takođe, istraživanja pokazuju da pripadnici jačeg pola koji vole velike grudi su i veći seksisti.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar