“Šalje zaražene Srbe i okreće Bila Gejtsa protiv Hrvata”: Pupovac genijalnim spotom “sve priznao” (VIDEO)

Sarkazmom i humorom odgovorio na sve optužbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

U moru predizbornih spotova, koji su svi pomalo nalik jedan drugome – red samohvale, red upiranja prstom, red obećanja – jedan duhovitošću i sarkastičnim tonom odskače od proseka. Predizborni spot SDSS-a poigrava se teorijama zavere o “notornom” Miloradu Pupovcu te ga “prokazuje” kao glavnog krivca za sva zla ovoga sveta – od 5G mreže do novog talasa koronavirusa, prenosi Jutarnji list.

Tako je sve “vreme sukoba, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapravo radio Pupovčev dvojnik”, a taj je “etno biznismen na stalnoj vezi s jednim drugim notornim biznismenom, Bilom Gejtsom”, kog je iz čiste mržnje prema svemu hrvatskom čak nagovorio da jedan od Vindousa nazove iks-pe, što znači HR na ćirilici”.

Osim toga, upravo Pupovac “stalno šalje Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku”, kaže se, između ostalog, u spotu.

Na kraju spota se “analizira” i numerički prikaz početnih slova imena Milorada Pupovca.

“Ako niko u državi nije kriv, evo ja sam kriv”

Pupovac se, tokom predstavljanja biračima na Cvetnom trgu u Zagrebu, osvrnuo i na spot.

“Ako niko drugi u ovoj zemlji nije kriv ni za šta, onda, evo, ja sam kriv, ako u ovoj zemlji svi govore da nisu krivi ni za privatizaciju ni za ekonomsko zaostajanje, ni za loše funkcionisanje države, evo, ja sam kriv, i još na to dodajem da sam kriv i za štošta drugo, za sve što se može zamisliti i smisliti”, poručio je Pupovac.

Pupovac je naveo za šta se SDSS zalagao u proteklom mandatu, od elektrifikacije sela koja decenijama nisu imala struju, do obnove vodovoda i programa za područja gde žive pripadnici nacionalnih manjina.

Ukazao je da nije ostvareno to da u Hrvatskoj ima više tolerancije, da se priznaju razlike na jezik, pismo, kulturu i da se to smatra normalnim i bogatstvom.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar