VARAO ju je kad god je mogao: Bekamove preljube dospele su u javnost, a Viktorija mu ovo nije oprostila

Dejvid je bio malo nestašan, a njegova supruga je sklapala oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:ScreenShot YouTube

Jedan od najpoznatijih parova na svetu, Viktorija i Dejvid Bekam, deluju kao da uživaju u skladu i izobilju, ali su zapravo imali burnu prošlost.

Naime, pre više od 10 godina Dejvida su ljubavne afere zamalo koštale braka.

Njegova najpoznatija prevara je ona iz 2003. godine, koja je započela u jednom noćnom klubu u Madridu. Manekenku Rebeku Los, koja je radila kao Bekamova asistentkinja, paparaci su fotografisali kako ćaska sa Dejvidom kao da su veoma prisni.

Dejvid i Viktorija Bekam
ScreenShot YouTube

Dejvid je tada sve negirao, Viktorija mu je verovala, a nešto kasnije fudbaler se ponovno viđao sa ovom manekenkom i iz kluba su otišli u apartman. Viktorija je sve teško podnosila, a na kraju je navodno i pretila Rebeki.

Ipak, suprugu je sve oprostila i rodila trećeg sina Kruza, ali tada je pukla bruka i ljubavnica je sve iznela u medije. Tako je jednom prilikom ispričala sve o Dejvidovim veštinama u krevetu.

“Veoma je dobar ljubavnik. Na lestvici od jedan do deset, dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi”, rekla je Rebeka tada.

foto: ScreenShot/Youtube

Tom aferom se nisu završie Dejvidove preljube. Manekenka Sara Merbek javno je rekla da je s fudbalerom imala romansu od dve godine, i to tokom njegovog braka.

To je bilo pre Rebeke, ali Bekam je to dobro krio od javnosti, sve dok ona nije progovorila. Pored toga na listi su i mnoge manekenke, ali Viktorija, bez obzira na sve te priče, nastavlja da ćuti, iako izvori bliski njoj tvrde da mužu ovo nikad nije zaboravila.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar