Dekica lovi Pokemone na 64 telefona istovremeno, a za sve je “kriv” njegov unuk (VIDEO)

Čen Sen-Juan je u neprestanoj potrazi, a vremenom samo dodaje uređaje na svoj bicikl

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube / BrandonTan91

Internet senzacija s Tajvana, simpatični dekica Čen Sen-Juan, poznat kao jedan od najvećih, ako ne i najveći, obožavalac igre Pokémon Go, ponovo je u centru pažnje!

Prvi put, svet je čuo za Sen-Juana 2018, kada je fotografija njegovog bicikla sa 11 prikačenih telefona obišla svet. Dekica je u neprestanoj potrazi za Pokemonima, a vremenom samo dodaje mobilne uređaje na svoj dvotoškaš.

Tako ih je prošle godine imao 45, a danas čak 64!

Želi ih sve!

Tokom ranijeg intervjua, Sen-Juan je objasnio da želi da sakupi i nadogradi sve Pokemone, i one najređe, a da je prvi put saznao za planetarno poznatu igricu od svog unuka.

Pokémon Go je igrica proširene realnosti, što znači da igrači moraju da izađu iz kuće, napuste svoje fotelje i ulože malo truda. Šetnjom po gradu/prirodi (u stvarnom svetu), nailaze na mala Pokemon stvorenja, a zadatak je da ih “uhvate” telefonima i treniraju kako bi se borili s drugim Pokemonima.

Nama ostaje da se zapitamo koliko je novca dekica potrošio na telefone, koliko vremena provodi u njihovom punjenju(!), koliko ga to košta, i da li upravljanje ovakvim biciklom na bilo koji način ugrožava bezbednost u saobraćaju?!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar