Sve se SRUŠILO u trenutku: Rodila šampiona, nije ga ni videla, a o majčinstvu govorila sa puno nežnosti!

Srpska strelkinja Bobana Momčilović Veličković tragično je preminula 20 dana pošto je na svet donela sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Dečaka, koji je u dobrog zdravlja, nije videla, a najvažnijoj ulozi jedne žene govorila je nekoliko meseci pre porođaja.

“U nekim trenucima možda postoji žal što neću nastupati na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali generalno me čeka me najlepša uloga u životu, u kojoj ću se ostvariti prvi put. Bila sam dva puta na Olimpijskim igrama, a i još sam daleko od kraja karijere, pa će biti još prilika da se nađem na najvećoj svetskoj sportskoj smotri”, poručila je u razgovoru za “Sportski žurnal” svojevremeno.

Bobana je odustala od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju, pre nego što su odložene zbog pandemije COVID-19. Razlog je bila njena trudnoća. Leto je planirala da provede sa bebom i Mišom…

Nažalost, sve se srušilo u jednom trenutku…

Sjajna strelkinja je preminula u 30. godini zbog komplikacija koje su usledile nakon porođaja. Bobana je imala eklampsiju. Dobila je izliv krvi u mozak i do hitnog prebacivanja iz bolnice u Zaječaru do Beograda već je bila u komi.

Bila je u teškom stanju u Kliničkom centru na odeljenju neurologije, lekari su sve pokušali, ali nisu uspeli da je spasu.

U Boru je danas počela trodnevna žalost, proglašena zbog smrti Bobane Momčilović Veličković.

Bobina NAJVEĆA ljubav! O njihovoj svadbi pričala je cela Srbija: Rodila mu sina i umrla posle porođaja…



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar