Nova MEJKAP pravila: Ostanite u trendu i pogledajte kakav AJLAJNER treba da nosite (FOTO)

Dosadašnja rutina načina šminkanja je postala prošlost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube/Hindash

Za savršen ajlajner je do sada bilo poznato da ne trpi previse eksperimentisanja, zbog ustaljenog pravila kakav on treba da bude: crn i precizno izvučen.

Međutim, stara pravila više ne važe i poželjno je da zaboravite na vašu dosadašnju rutinu i da unesete neke novine, ne samo u pogledu celokupnog izgleda, već i u pogledu ajlajnera.

Probajte nešto sasvim suprotno od klasičnog ajlajnera i započnite novo poglavlje u načinu na koji se šminkate.

Neonske boje su ozbiljno uzdrmale modni svet i ta groznica traje već neko vreme. Kao rezultat tog trenda imamo i ajlajnere u neon nijansama koje izgledaju zaista osvežavajuće na očima. Ovo je definitivno trend koji treba isprobati ovog leta!

Crveni smokey eyes je jedan od poslednjih hitova kada je u pitanju eye makeup, pa ne treba ni da nas čudi to što nam ova boja sada dolazi i u obliku ajlajnera koji izgleda zaista moćno, naročito ukoliko imate svetle oci, piše Wannabe magazine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Beautiful @zoeisabellakravitz from today! ?⭐️⚡️✨??. ? @ajmukamal ?? @betina_goldstein ? @nikkinelms ? @hungvanngo

Објава коју дели Hung Vanngo (@hungvanngo) дана


Iako smo navikli na ideju da ajlajner bude upadljiv i samim tim definiše celokupan makeup look, slobodno možete da zaboravite i na ovo pravilo. Za ljubitelje minimalizma, tu je ajlajner izvučen tako tanko i diskretno da je skoro pa nevidljiv, dok su oči i dalje istaknute i definisane na odgovarajući način.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar