Ovo je izbodena trudnica u Aleksandrovcu, lekari se bore za njen život, otkriven mogući motiv

Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Policija u Aleksandrovcu uhapsila je Damira I. (19) nakon što je više puta izbo nevenčanu trudnu suprugu Draganu V.(28) nožem.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je nesrećna žena zbrinuta, njeno stanje je stabilno, a nakon što su je pregledali ginekolozi i hirurzi, utvrđeno je da, za sada, trudnoća u četvrtom mesecu nije ugrožena.

Nesrećna žena se branila koliko je mogla, na kraju je uspela nekako da se iščupa. Trudnicu su najpre zbrinuli u Domu zdravlja u Aleksandrovcu posle čega je sanitetom prebačena za kruševačku bolnicu.

Majka povređene trudnice ispričala je policiji da se njena ćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji deo grudnog koša”, iznosi nezvanično izvor “Novosti”.

Kako Informer saznaje, drami je prethodila svađa, jer je Damir tvrdio da dete koje Dragana nosi nije njegovo, te je izrevoltiran time, uzeo nož i naneo tri rane nevenčanoj supruzi i to jedan ubod u prenjem, a dva uboda u zadnji deo grudnog koša.

“Nije prvi put da je policija intervenisala u toj baraci”, navodi nezvanično izvor “Novosti”.

“Često su se svađali, a sada ju je i tukao i na nju nasrnuo nožem. Oboje su se bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće su “radili” tu na deponiji, od toga su se izdržavali. Često su ih viđali i po gradu i okolini. Niko nije iznenađen što je posle rasprave potegnut nož.

Kako se nezvanično saznaje, do rasprave je došlo u baraci na deponiji Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gde ovaj par živi neko vreme, zajedno sa još dve porodice.

Ceo slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu i krivično delo se za sada kvalifikuje kao ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.



Izvor: Novosti, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar