Bruka i sramota kod Ulcinja: Specijalac Miloš Radulović čuva bagere dok GAZE svetinju

On trenutno sa pripadnicima SAJ-a obezbeđuje građevinske mašine koje ruše manastirski konak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Mitrpolija

U obezbeđivanju rušenja manastirskog konaka na Briskoj Gori pored Ulcinja angažovana Specijalna antiteroristička jedinica.

Na čelu ove jedinice nalazi se Miloš Radulović. On trenutno sa pripadnicima SAJ-a obezbeđuje građevinske mašine koje ruše manastirski konak.

Foto/Mitrpolija

“Rano jutros su opkolili konak i počeli sa rušenjem. Policija nam ne dozvoljava da priđemo konaku. Bruka i sramota je udarati na svetinje, a režim je očigledno rešio da se u potpunosti obračuna sa pravoslavnim stanovništvom u Crnoj Gori. Odavde im poručujemo da nećemo odustati i da ćemo životima braniti svetinje. A policiji i onima koji su jutros krenuli na svetog Vasilija, neka im je Bog u pomoć ali Sveti ovo ne oprašta” , rekao je za portal IN4S meštanin iz Ulcinja.

Prema pisanju medija, na licu mesta se čuju manastirska zvona koja odzvanjaju Briskom gorom.

Foto/Mitrpolija

Rušenje su obezbeđivale jake policijske snage, rekao je “Vijestima” sveštenik Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP) Slobodan Zeković.

“Specijalna policije i njihov šef Miloš Radulović obezbeđuju rušenje manastira Svetog Vasilija, kod Ulcinja. To je stara drevna crkva koja je nedavno proglašena za manastir. Oni su jutros došli sa mašinama, bez ikakve najave, blokirali prilazne puteve i počeli da ruše manastirski konak. Sestrinstvu nisu dali nikakvo rešenje, ali kažu da jesu advokatu”, kazao je sveštenik Mitropolije crnogorsko-primorske.

Jutrošnji događaj pokazuje koliko je Vladika budimljansko-nikšićki gospodin Joanikije bio u pravu kad je izjavio nakon izlaska iz pritvora da crnogorska vlast sada ratuje protiv Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

“БОГ ВАС КЛЕО ПОГАНИ ИЗРОДИ!”

Pogledajte RUŠENJE konaka crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Ulcinju. Monahinje stoje sa strane i plaču, dok bager uz policiju vodi RAT sa živim Bogom.

ŠIRITE DALJE!✊

Posted by Vladislav Dajković on Среда, 10. јун 2020.



Izvor: Vijesti.me, IN4S

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar