6 saveta kako da odaberete IDEALAN verenički prsten

Pomažemo vam da ne pogrešite u jednoj od najvažnijih odluka u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Prvi i najvažniji prsten koji se kupuje je verenički.

Pronašli ste ženu svog života i odlučili da je zaprosite. Kupovina prstena je nešto neizbežno, ali svaki muškarac bi voleo da je to malo lakši posao, jer se njima čini kao nemoguća mislija.

Ako idete sa njom u kupovinu, odluka će biti lakša. Ali, obično to radimo tajno, pripremajući iznenađenje za jedan od najlepših trenutaka u životu. Znate da prsten treba da joj se dopadne, da joj veličina odgovara i da bude u njenom stilu. Ovih nekoliko saveta će vam pomoći da se snađete sami i da uživate u izboru.

Slušajte je

Prvo i osnovno je da pažljivo slušate šta govori vaša izabranica i šta vam pokazuje na Instagramu. Tu će se sigurno, izmedju ostalog, naći i fotografija prstena koji joj se dopada. Dobro zapamtite kako prsten izgleda, jer treba kasnije to naći u zlatarama, zato se potudite da zapamtite detalje.

Foto/Pixabay.com

Zatražite pomoć njenih prijateljica

Pomoć uvek dobro dođe, zato ispitajte njene prijateljice ako je možda spomenula kakav bi prsten želela. Saznajte voli li više belo ili žuto zlato, kakav joj se oblik kamena sviđa i želi li klasični beli ili u boji. Prijateljice su one koje znaju sve o takvim stvarima, pa vam je ovo siguran način da to saznate i da ne pogrešite.

Foto/Pixabay.com

Izaberite prsten na osnovu njenog stila

U zavosnosti od toga da li je vaša devojka jednostavan, elegantan ili ekscentrični tip, takav prsten će želeti i da nosi na svojoj ruci. Boja zlata veoma je važna. Iako su trenutno veoma popularne rose gold varijante, posebno obratite pažnju na njene svakodnevne komade. Ukoliko znate kakav je stil vaše izabranice, lako ćete se odlučiti za pravi prsten.

Foto/Pixabay.com

Izaberite idealan kamen

Kaže se da je dijamant ženin najbolji prijatelji, a većina žena i očekuje bolji kamen, možda ne dijamant, ali svakako nešto svetlucavo. Ako ga već kupujete, pripazite na način rezanja, a ne na veličinu. Što je rez bolji to je dijamant sjajniji i skuplji. U zavisnosti od toga da li vaša izabranica želi kvalitet ili kvantitet odlučite kakav će kamen biti.

Foto/Pixabay.com

Pazite na boju

Ako je vaša draga spomenula da želi venčani prsten koji će se slagati uz verenički, imajte na umu da ćete i vi nositi isti. Zato je možda najbolje izbegavati ružičasto zlato, osim ako ga baš ne volite. Takođe, ako nekada čujete da vaša izabranica ne voli neku boju zlata, potrudite se da to upamtite i da joj ne kupujete nešto što možda neće želeti da nosi.

Foto/Pixabay.com

Pažljivo birajte veličinu

Kada je u pitanju veličina moraćemo da vas posavetujemo da napravite malo krivično delo i da “pozajmite” neki njen prsten. Donesite ga u zlataru gde će vam pomoći da odredite veličinu prstena i možete biti bez brige da će joj verenički prsten stajati fantastično.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar