Goleada za KRAJ kola! Keln se trudio, Lajpcig do tri boda STIGAO! (VIDEO+FOTO)

Pobeda koja je goste vratila na treće mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Tanjug/Ina Fassbender/Pool via AP

Fudbaleri Lajpciga pobedili su kao gosti Keln 4:2 , u poslednjem meču 29. kola nemačke Bundeslige. Već u sedmom minutu viđen je prvi golm, a tada je domaći tim stigao do prednosti. Posle pogođene stative, na odbijenu loptu natrčao je Kordoba i smestio je u mrežu sa 6, 7 metara razdaljine.

U 20. minutu, “Bikovi” stižu do izjednačenja. Sjajno je centrirao Anhelinjo sa leve strane, a najviši u skoku bio je Patrik Šik, koji je glavom zatresao mrežu domaćina.

Gostima je preokret doneo Kristofer Nkunku u 38. minutu. Lajmer je poslao sjajnu loptu u prostor, Nkunku je ostao usamljen ispred golmana i samo je “bocnuo” za vođstvo Lajpciga.

Treći gol Lajpcig je postigao u 50. minutu. Posle centaršuta Kelna, Gulaši je uhvatio “živu” loptu i odmah je ispucao do Vernera, koji je bio usamljen i od svoje polovine išao je direktno na protivničkog golmana.

Tračak nade domaćem timu vratio je  Modest u 55. minutu kada je postigao prelep gol sa oko 25 metara razdaljine.

Nada nije dugo trajala pošto je sve dileme oko pobednika otklonio Dani Olmo golom u 57. minutu. Posle odbitka posle kornera, postigao je lep gol sa ivice šesnaesterca.

Lajcpig se ovom pobedom vratio na treće mesto na tabeli.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar