Marija Šerifović otkrila datum kada će ponovo zapevati pred publikom u Sava centru (FOTO)

Zakazan još jedan koncert u nizu u okviru projekta "Druga strana ploče"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pop pevačica i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović morala je da odloži svoj koncert zbog pandemije koronavirusa.

Marija ne krije da jedva čeka da se vrati nastupima i održi obećani koncert, ali to će se desiti tek na jesen:

“Nema razloga pošto poto žuriti i praviti koncert u okolnostima koje nisu predviđene za to. Tačno je da se postepeno stvari vraćaju u normlane tokove, ali jasno je svima da će se na koncert u zatvorenom prostoru sa više hiljada ljudi za sada sačekati. Ja sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz „Melos Estrade“ i “Sava centra”, jer svi imaju razumevanja, a pre svega na prvom mestu je odgvorno ponašanje u skladu sa celom situacijom”, dodala je Marija.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Lutke, sta mislite blizimo li se kraju? #JaSamNaRubuNervnogSloma ???

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана

Od svega najviše ističe da joj nedostaje energija publika. Kako stvari stoje njena „Druga strana ploče“ zasviraće već 15. oktobra za kada je zakazan novi termin koncerta muzičke zvezde:

“Ono što je najvažnije za ljude koji su kupili karte za četvrti koncert jeste da smo dobili novi datum. Taman kada pritisak i tenzija malo opadnu, u nadi da ćemo dočekati mirnu jesen, onda mu koncert dođe kao pravi pogodak za sve”, ističe Marija.

S obzirom na rekordno interesovanje publike za njene koncerte, Marija je upitana da li već planira da zakaže novi, još jedan datum:

“Nemojte molim vas, čekajte prvo da održimo ovaj što smo već isplanirali. Sa ove distance daleko mi je i oktobar, ali je važno da se bar nešto dešava po tom pitanju”, zaključila je jedina srpska evrovizijska pobednica.

Marija Šerifović se jadala: Upravo sam odlučila da više neću da živim u gradu! (VIDEO)

Dakle 15. oktobra zasviraće svoju “Drugu stranu ploče”, dok će do tada regionlana muzička zvezda vreme provesti u miru i zasluženom odmoru, a isti može samo da prekine rad na novim pesmama i albumu.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar