Komšije u Americi ne vole Megan i Harija: Od njihovog dolaska život im se pretvorio U PAKAO!

Govore da su nedruželjubivi i da imaju posebne zahteve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Princ Hari i Megan Markl ne prestaju da intrigiraju svetsku javnost otkad su odlučili da napuste kraljevsku porodicu i Veliku Britaniju i da se presele u Ameriku.

Ipak, to im nije pomoglo da pobegnu od medija, što su naveli kao jedan od glavnih razloga za istupanje iz kraljevske porodice.

Megan Markl
Profimedia

Oni su sada još više ne meti žute štampe i paparaca koji žele da isprate svaki njihov korak, što ih je koštalo i dobrih odnosa sa komšijama u Los Anđelesu.

Naime, njihovi susedi nisu oduševljeni što im dronovi skoro svakodnevno nadleću iznad domova i što ih uznemiravaju mediji koji žele da saznaju više o Hariju i Megan, pa su ih prozvali “susedima iz pakla”.

“Ljudi plaćaju milione da bi živeli u tom mirnom naselju, jer im je tamo obezbeđena privatnost. Međutim, otkako su Megan i Hari došli, život njihovih komšija postao je haotičan”, ispričao je neimenovani izvor za magazin “Star”.

Megan Markl
Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth

On tvrdi i da se susedi žale ne ponašanje bivših članova kraljevske porodice.

“Nisu nimalo druželjubivi. Ne javljaju se nikome kada šetaju pse, a kada idu u obližnju prodavnicu, traže da se ona zatvori za ostale kako bi kupovinu mogli da obave na miru”, ispričao je navodni izvor.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar