OSMAN KARIĆ: Iva je zarad svojih ciljeva spremna da gazi po leševima! (FOTO)

Opleo po bivšoj devojci svog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Bivša devojka Stefana Karića Iva Grgurić i njegova sadašnja devojka Ivana Šopić juče su ušle u ogromnu svađu i sukob te se častile sočnim psovkama.

Sve je otpočelo Ivinim rečima da je Karić još uvek gleda , što je pogodilo Ivanu.

Otac Stefana Karića Osman dao je svoj komentar na celokupnu situaciju i rekao da je zgrožen Ivinim ponašanjem:

 

 

View this post on Instagram

 

Tatin sin?❤ #zadrugaofficial #zadruga3 #z #zadruga #stefankariczadruga #stefankaric #osmankaric #stefan

A post shared by Stefan Karić/Mateja Matijević? (@stefann.matejaa) on

“Što se tiče svađa i čestih prozivki između Ivane i Ive naravno stoji Stefan, sa jednom je bio, sa drugom je sada. Jednu je pokušao da razume i zavoli, a drugu voli što ja kao otac odgovorno tvrdim. Iva je devojka koja je u rijaliti ušla spremna da zaigra na kartu patetike i žrtve, znajući da narod voli “ucveljene, ostavljene i napaćene” devojke koju svi napadaju i ne razumeju. To joj je u samom početku rijalitija pošlo za rukom kada je Stefana iskoristila za svoje mahinacije, gde joj je ta priča i pošla za rukom. Kasnije ulaskom u vezu sa Filipom Đukićem gubi na značaju, nema pitanja i pada u senku sada već ozbiljne veze Stefana i Ivane Šopić. Pokušava na sve načine da se vrati na scenu i u žižu interesovanja, pa evo koliko možete primetiti i čestim uplitanjem u vezu sada već pomalo glavnog ljubavnog para Stefana i Ivane. Nema je nigde, pravi greške, gubi podršku svojih fanova i otkriva pravo lice, lice jedne opasne žene koja zbog svojih ciljeva “gazi po leševima.” Kad niste sigurni kakav je neko, postavite sto i dajte mu da jede, ako jede halapljivo, obilno, trpajući u usta, ne misleći na druge oko sebe, znajte da je loš covek, takva je Iva”, rekao je Osman za Pink.rs i dodao da i dalje podržava Ivaninu i Stefanovu ljubav, te da su svađe koje oni imaju normalne:

 

 

View this post on Instagram

 

Bitno da je nekad bilo lijepo??? #28 #stefan #iva Uskoro je finale,neka izadju vise,i vide koliko su grijesili oboje???

A post shared by Iva i Stefan (@ivaistefan) on

“Kad je veza Ivane i Stefana u pitanju, nemam zamerki, ljubav je obostrana. 24/7 su zajedno, naravno u svakoj ljubavi su prisutne i čarke, svađe zasnovane na neosnovanoj ljubomori. Mislim da se vole, paze i non-stop maze, siguran sam da će ta veza opstati i u spoljnom svetu, ako ne bude mešanja ljudi sa strane”, rekao je Stefanov tata za Pink.rs.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar