Da li se to kraljica popa vraća na presto? Izašao je novi album Lejdi Gage

"Zvezda je preporođena"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Norbert Schoerner/ Promo

Lajdi Gaga je danas je izdala novi studijski album. “Chromatica” je njen prvi studijski album posle 4 godine. Javnost se danas pita da li se kraljica popa sada vratila na svoj presto?

Foto/Tanjug/Interscope via AP

Na ovom albumu je Gaga pokazala svoju ljubav prema elektronskoj muzici, a fanovi su oduševljeni. Album je glavna tema razgovora na društvenim mrežama, a po svemu sudeći nove pesme će biti letnji hitovi. Možemo da se složimo sa Gaginim malim monstrumima – “Zvezda je preporođena”. Za sada je zaradio 96 posto pozitivnih kritika fanova.

Foto/Norbert Schoerner/ Promo

“Ovo će biti album pun letnjih hitova, koji nas prenose u drugu dimenziju, pun je kvalitetnih numera”, napisao je “Bilbord”. Portal “Clash” je ocenio da je album raskošan i “potpuno lud”. Objašnjavaju da je svaka pesma himna za sebe, a i dizajnirane su tako da su sve pesme savršene za đuskanje. Drugi kritičari se slažu da album ima niz kvalitetnih numera, ali je bilo i onih koji misle da se pesme ne komplementiraju međusobno. Neki su pak ocenili da je ovo pevačicin najbolji album tokom ove decenije.

Jedna od pesama koja je najviše pažnje zaradila je duet sa Eltonom Džonom, poslušajte:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar