Nekadašnji reprezentativac otkrio šokantne detalje: Ataman me terao u ŠUMU da trčim, jurili me divlji PSI!

Igor Rakočević, nekadašnji srpski košarkaš, ispričao je zanimljivu anegdotu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia.rs/Seskimphoto

Rakočević je tokom svoje karijere imao mnogo uspeha i smatra se za jednog od najboljih strelaca svog doba.

On je bio gost Evroliginog podkasta i otkrio kako je bežao od divljih pasa koji su ga napali dok je trčao kroz šumu jednog kišovitog jutra.

“Kada sam igrao za Efes nisam baš imao dobar odnos sa trenerom Erginom Atamanom. Jedno jutro me je poslao na trčanje u sedam, pa sam morao da se budim u pet kako bih otišao u šumu na trčanje. Ataman je poslao kondicionog trenera koji me je odvezao, ali je problem bio što je kiša pljuštala. Trener mi je rekao da ne trčim jer je nemoguće, ali sam pokazao tu srpsku karakteristiku da posao moram da obavim i otišao da trčim. Bilo je hladno, blatnjavo i užasno”, kazao je Rakočević.

Nekadašnji reprezentativac naše države nastavlja dalje o zanimljivoj temi.

“Potom sam video desetak divljih pasa koji su krenuli ka meni,čim sam ih video, ukopao sam se u mestu ne znajući šta sledeće da uradim. Da li da se vratim nazad ili da samo nastavim? Nastavio sam ka njima da bi jedan od njih zalajao i onda su svi krenuli na mene. Počeo sam da trčim i popeo se na neku manju stenu kako bih im umakao i nastavio da trčim. Oni tuda nisu mogli da se popnu. Iskreno, sada mi je smešno, ali tada sam se prilično uplašio. Do sada je ovo znao jedino Boki Nahbar”, rekao je Rakočević.

Pored Efesa, Rakočević je igrao za Minesotu, Tau Keramiku, Crvenu zvezdu, Budućnost…



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar