ZA NEVEROVATI! Krisi Tajgen rešila da izvadi silikone, a razlog za to je i više nego sumanut! (FOTO)

Prijala bi joj promena...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ProfiMedia

Manekenka Krisi Tajgen je rešila da izvadi silikone kako bi mogla ponovo da spava na stomaku. Svoje planove je otkrila na društvenoj mreži Instagram i time privukla ogromnu pažnju javnosti na sebe.

BAHATO! Kim Kardašijan i Kanje Vest godinama ulagali u kuću koja zjapi prazna, bazeni od 50.000 dolara ne taknuti! (FOTO)

“Testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti… vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam to već prevazišla. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku. Nema više velikih grudi”, rekla je ona.

“Ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala”, dodala je ona, koja je u jednom intervjuu koji je ranije dala pričala kako je grudi uradila da bi stekla malo više samopouzdanja.

“Uradila sam grudi sa 20 godina. Želela sam da budu zaobljene i istaknute kad sam u kupaćem kostimu. S obzirom da često poziram, želela sam da stoje čvrsto i dok ležim na leđima. Ali onda dobijete decu, one se napune mlekom i opuste i sada su grozne”, rekla je ona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar