OPROŠTAJNA PORUKA Mrdakovićeve devojke slomiće vam srce: Sunce moje… (FOTO)

Pevačica je smogla snage da ispiše nekoliko reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Srbija je prethodnog dana bila šokirana vešću o samoubistvu Miljana Mrdakovića, fudbalerskog reprezentativca Srbije i fudbalera Anderdelhta, Partizana i Vojvodine, koji je igrao i u mnogim drugim klubovima.

Sa njim u stanu bila je i njegova devojka, pevačica Ivana Stanić, koja je, kako trvdi, čim je čula pucanj i videla ga na podu, pozvala hitnu pomoć.

Foto/printscreen instagram

Prema njenim rečima, Mrdaković je bio depresivan i anksiozan, a noć pre samoubistva uspela je da ga smiri kad je pomišljao na najgore.

“To je moglo da se dogodi noć pre, da se ubije… Bio je pod dejstvom alkohola i to je uticalo na njega, ali u tim trenucima ja sam mu otela ranac u kojem je bio pištolj. Pričala sam mu tada o ljudima koji ga vole i o njegovom detetu. Nekako se sve smirilo”, rekla je Ivana za “Blic” i istakla da motiv samoubistva nisu bili njihovi problemi, jer su imali skladnu vezu.

Sada se Ivana i na Instagramu oprostila od svog dečka objavivši njegovu fotografiju u okviru storija.

Foto: Screenshot Instagram

“Mirno spavaj, sunce moje”, napisala je ona preko fotografije prethodne noći.

Prema nezvaničnim informacijama, poznati fudbaler se ubio iz majčinog pištolja koji je doneo u rancu u Ivanin stan, a kako je ona navela, Miljan je imao i finansijskih problema. Sve se odigralo u 22 časa 22. maja u stanu na Zvezdari, koji je prvobitno iznajmljivala Ivana, a u koji se Mrdaković uselio.

V. T.

Komšije Miljana Mrdakovića u šoku zbog tragedije, kažu da nisu čuli pucanj



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar