“Nema greške, to su vrata!” Pronađena podzemna BAZA VANZEMALJACA na Zemlji?

Sve ukazuje na to da je ljudska vrsta konačno pronašla opipljiv dokaz

Foto: Pixabay/Jan-Mallander

Skot Vering, lovac na NLO i dokaze o prisutnosti vanzemaljske rase na Zemlji, objavio je ove nedelje na JuTjub kanalu šokantan video.

Foto: Youtube printscreen/ET Data Base

Vering u njemu pokazuje i tvrdi da je na jednom zabačenom ostrvu u Indoneziji putem Google Earth uočio neidentifikovani objekat koji je po njemu ulaz u podzemnu vanzemaljsku bazu na planeti.

To nenaseljeno ostrvo je prema Veringu, idealno mesto za polaske i dolaske NLO brodova, jer ih tu niko ne remeti i imaju svu moguću diskreciju za kretanja.

Vering je istu teoriju izložio i na veb-stranici ET Data Base gde kaže da je uočio specifičan objekat koji se nikako ne uklapa u krajolik. Koristeći alate na Google Earth-u Skot je izmerio prečnik otvora u zemlju i utvrdio da prelazi 20 metara, što je, kako kaže, dovoljno veliko da tamo uđe mnogo vanzemaljskih brodova.

“Možete i sami da proverite na Google Earth-u pretragom koordinata: 1 ° 13’42.00 “J 129 ° 48’49.43″ E. Ulazna vrata se lako mogu videti na Google Earth-u i kada dodate kontrast snimku ekrana, objekat zaista može lepo i detaljno da se vidi. Čak se može videti i da je neki brod vrlo moguće u skorijem periodu napustio bazu jer se unutrašnjost tunela urušava i zatvara, dok je spoljna njegova površina i dalje otvorena. Meni je ovo neverovatno i krajnje neprirodna je pojava. To su, nema greške, vrata za ulaz u vanzemaljsku podzemnu bazu”, tvrdi Varing.

I dok veći deo pratilaca na JuTjubu hvali Skotovo uočavanje objekta, ima i onih koji su mu savetovali da što pre ode kod psihijatra.

UŽARENI DIJAMANT na nebu iznad Beograda: Pogledajte DVA SNIMKA čudnog objekta koji je sinoć uznemirio građane (VIDEO)

 

 

Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar